Гешев: „Борисов е прав дори и когато лъже“! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 26.10.2021 г. Сдружение БОЕЦ сезирахме прокуратурата за лъжите и внушенията на Бойко Борисов, направени по време на посещението му в Асеновград на 24 октомври 2021 година, че български граждани биват ваксинирани с ваксини, чиито срок на годност е изтекъл.

След това стана ясно, че подобен сигнал е внесъл и служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров и други граждани.

По време на управлението на Борисов прокуратурата беше изключително агресивна и повдигаше обвинения на всеки, който имаше дързостта да се противопостави на мафиотската  власт на Борисов, или на мерките на правителството за борба с коронакризата. Пример е обвинението срещу председателя на БОЕЦ Георги Георгиев за разкритията ни през април 2020 г., че контактни лица, включително и медици, не се тестват и не се поставят под карантина, обвиненията към проф. Асена Сербезова и др. По тези обвинения Георгиев бе оправдан от съда и след това осъди прокуратурата на две инстанции, но тормозът от тези обвинения, които са само поредните, не се заличава.

Да видим – ще повдигне ли Гешев обвинения на Борисов за всяване на паника със същия хъс, както направи с БОЕЦ!

След думите на Борисов, че българите са ваксинирани с ваксини, чиито срок на годност е изтекъл, БОЕЦ решихме да разобличим Гешев и прокуратурата за пореден път като пазители на мафията и нейните босове – Борисов, Пеевски, Доган… Твърденията на Борисов са доказани лъжи, самият той е известен като патологичен лъжец, но в случая бе важно да видим как прокуратурата ще изпере Борисов въпреки неоспоримите доказателства за лъжите му и то по изключително чувствителна и обществено значима и опасна тема.

Гешев и прокуратурата направиха единственото възможно, по стар ченгеджийски начин обяви лъжите на Борисов за истина и приключиха производството преди да е започнало. От постановлението за отказ е видно, че от извършената проверка е установено и доказано, че още на 10.09.2021 г. Европейската агенция по лекарствата към ЕС е одобрила и потвърдила удължаване на срока на годност на ваксините на Пфайзер с три месеца, което включва и партидите, използвани в България с първоначален срок до 30.09.2021 г. Срокът на годност на тези ваксини е официализиран и валидиран до 31.12.2021 г.  ЕАЛ има правомощията и е компетентна да вземе това решение. Реално в нито един момент на български граждани не е поставяна ваксина с изтекъл актуален срок на годност. В постановлението се цитират и лъжите на Борисов, че населението се имунизира с ваксини с изтекъл срок на годност. Самата прокуратура събира данни и доказва лъжите на Борисов и въпреки това накрая  постановява ОТКАЗ да образува досъдебно производство и да потърси отговорност на Бойко Борисов за извършеното престъпление. Уникален е институционалния гърч и бруталното изнасилване на правото, за да оправдаят Борисов:

„Изявленията на Борисов представляват основани общодостъпни данни и твърдения за обществени неблагополучия (изтекъл срок на ваксини с дата 30.09.2121г.), които обективно са били верни – съответствали са на обективната истина, видно от приложените справки по преписката, като е видно, че действително е 4 броя партиди на доставени ваксини са със срок на годност до 30.09.2021г. и същите са изпратени в цялата страна. Съобщаването на обществено значима и вярна информация не представлява знак за тревога, а е обществено полезна дейност по информиране на обществото за събития свързани с най-висшите блага в съвременното общество – човешките здраве и живот!”

Вие разбирате ли какво ни казват Гешев и каскетите му? Че лъжите на Борисов са верни и че той извършвал обществено полезна дейност като лъже и то за дейност, свързана с най-висшите блага! Подобно юридическо фелацио е безпрецедентно. Прокуратурата хем ни казва, че от събраните доказателства е ясно, че Борисов лъже, хем ни информира, че изявленията на Борисов са верни и представляват „обществено полезна дейност”.

Прилагаме пълния текст на постановлението за отказ на прокуратурата:

Този случай не е изненада, напълно очаквана е реакцията на прокуратурата. Особеното е само новото ниво на падение. Това е поредното доказателство, че Гешев трябва да си ходи незабавно, а прокуратурата трябва да се реформира и преоснове изцяло.

БОЕЦ ще обжалваме до дупка този отказ за образуване на досъдебно производство срещу Борисов. Ще разобличаваме негодността на прокуратурата на всички нива. Не без известно удоволствие ще се гаврим с каскетите и ще наблюдаваме техните гърчове. Гешев трябва да бъде отстранен незабавно, това е първата, задължителна и най-важна стъпка в битката ни срещу мафията и корупцията.

 Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА