Очакваме Борисов да бъде призован от МВР още утре на разпит за „пачките, кюлчетата и Мата Хари“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Още утре очакваме Борисов да бъде призован на разпит по сигнала на БОЕЦ до МВР за снимките с пачките и кюлчетата от неговата спалня в държавната резиденция.

На 10.12.2021 г. БОЕЦ внесохме своят сигнал до МВР, а на 23.12.2021 г. Георги Георгиев от БОЕЦ бе разпитан в МВР като вносител на сигнала и даде допълнителна информация.

БОЕЦ сезира МВР за кюлчетата и пачките от спалнята на Бойко Борисов

Няколко дни след като сезирахме Вътрешното министерство, от Прокуратурата изведнъж обявиха, че са изисквали от БНБ информация за банкнотите от чекмеджето на Борисов по техните серийни номера, които се виждат на снимките. БОЕЦ реагирахме веднага и заявихме, че с тези си действия Гешев иска да блокира МВР, като изземе от БНБ и засекрети информацията преди полицията да стигне до нея, за да прикрие следите на парите и тези, към които води, както и връзките им с Бойко Борисов.

Междувременно от прокуратурата съобщиха, че ще призоват Бойко Рашков на разпит, като свидетел по друго знаково разследване, това за източените десетки милиони от строежа на автомагистрала „Хемус”. По този казус прокуратурата прави същото – с изпреварващи или блокиращи действия се опитва да спре и саботира разследването, както и да прикрие следите на парите и схемите водещи към Борисов, Пеевски и техните обръчи от фирми и корупционери.

Прокуратурата е принудена директно и публично да влезе в ролята си на пазител на мафията. Гешев официално се налага да покаже истинските си функции, зависимости и задачи – да прикрива следите и данни за извършените от мафията престъпления и да мачка и репресира неудобните.

За сравнение ви даваме и пресен пример. Прокуратурата на нарочен брифинг обяви, че ще призове Рашков на разпит, защото в медийни участия заявил, че има информация по разследването на МВР за източването на „Хемус”. В същото време прокуратурата мълчи за Бойко Борисов. Припомняме, че на 11.11.2021 г. в свое видеоинтервю за свързаният с Бареков С. Милков, на въпроса коя е Мата Хари (лицето, направило снимките с пачките и кюлчетата от спалнята му) Борисов заяви: „Обещавам да ти кажа, нека минат изборите, сега има един ден до изборите…”. Борисов твърди, че знае коя е „Мата Хари”, но прокуратурата мълчи и не го търси и призовава „като свидетел”.

Очакваме обаче МВР да го призове и то незабавно, още утре или в близките дни. БОЕЦ ще следим и ще изискваме от МВР бързи и ефективни действия по нашия сигнал и този знаков скандал, който прокуратурата смачка и покри.

 Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА