След Борисов, МВР ще разпита и Владислав Горанов по сигнала на БОЕЦ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

След Борисов, МВР призова и Владислав Горанов на разпит по сигнала на БОЕЦ за снимките с кюлчетата и пачките в спалнята на Бойко Борисов!

В сигнала БОЕЦ правим логическа връзка между тези снимки и изнесената от Васил Божков-Черепа информация, че бил изнудван от Борисов — в качеството му на премиер, и от тогавашния министър на финансите Владислав Горанов да им плаща 20% от печалбата на лотарийния си бизнес, за да приемат законодателна поправка, която прави възможно плащането на по-ниски такси към държавата в размер на стотици милиони. Говорим и за твърденията на Божков, че бил принуден да плаща такса “подкрепа и спокойствие”, като споменаваме и посочените от Божков куриери на подкупите — Владислав Горанов и пиарката Севделина Арнаудова.

В сигнала прилагаме разследване на журналиста Атанас Чобанов за имотното състояние на Севделина Арнаудова, което надхвърля 1 400 000 лв. и буди съмнения за произхода на средствата, съмнения за неговото придобиване и съмнения за банкови схеми за отпускане на огромни средства на държавни служители, каквито към онзи момент (на придобиване) са и Арнаудова, и нейният съпруг Делян Димитров — член на УС на “Булгартрансгаз“.

БОЕЦ сезира МВР за кюлчетата и пачките от спалнята на Бойко Борисов

Припомняме, че още на 17.06.2020 г. БОЕЦ сезирахме ВКП със сигнал, касаещ първите снимки със златни кюлчета и пачки от спалнята на Бойко Борисов, както и информацията за имотното състояние на Севделина Арнаудова, и разкритията на Васил Божков за платените под формата на рекет 60 милиона лева на Бойко Борисов.

Нямаме отговор от прокуратурата с произнасяне по този сигнал. Точно заради това имаме сериозни съмнения, че сигналът ни е бил “смачкан“, а главният прокурор Иван Стоименов Гешев е извършил престъпление срещу правосъдието — осуетил е наказателно преследване срещу Бойко Борисов или други лица, във връзка с подадените до него сигнали от БОЕЦ със същите данни.

Именно затова на 10 декември 2021 година сигнализирахме МВР по казуса. Борисов вече беше разпитан по сигнала ни в ГДНП. Това се случи на 6 януари 2022 година.

Разпитана беше още неговата пиарка Севделина Арнаудова.

Следващият, който ще бъде разпитан от МВР, е Владислав Горанов.

Разпитаха Борисов за пачките, кюлчетата и Мата Хари по сигнала на БОЕЦ!

БОЕЦ настояваме и Васил Божков да бъде разпитан, за да може неговите твърдения за давани, изисквани и получавани от Борисов подкупи да се превърнат най-сетне в официални сведения.

Настояваме още да бъде образувана проверка дали прокуратурата и Иван Гешев са прикрили извършените от Борисов престъпления.

БОЕЦ ще следим и ще изискваме от МВР бързи и ефективни действия по нашия сигнал и този знаков скандал, който прокуратурата смачка и покри!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА