Разпитаха Борисов за пачките, кюлчетата и Мата Хари по сигнала на БОЕЦ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Малко след 13:00 часа днес (06.01.2022 г.) Бойко Борисов беше разпитан в Главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) по сигнала на БОЕЦ за кюлчетата, пачките и Мата Хари.

Надяваме се Борисов да си е припомнил коя е Мата Хари. За новата година му пожелаваме килия с хубава гледка в Централния софийски затвор!

В продължение на 12 години Борисов, заедно с Пеевски, Доган, Гешев, Цацаров, извъшиха погром върху държавата, ограбвайки народа и прокуждайки милиони българи от тяхната родина. Сега времената се обръщат! На тези хора трябва да бъде търсена персонална отговорност за извършените престъпления.

Борисов не само трябва да даде информация, на него трябва да бъдат повдигнати обвинения, той трябва да бъде съден и осъден!

БОЕЦ подадохме сигнала до МВР за пачките, кюлчетата и Мата Хари на 10 декември 2021 година. В сигнала се съдържа публична информация за снимките с пачките евро и златните кюлчета от спалнята на Борисов. И към момента нито една институция не е установила произхода на тези огромни средства и златни активи, нито кой и как е направил въпросните снимки. Самият Борисов обяви публично, че е установил автора на снимките, наричайки го „една прекрасна госпожа”, станала известна още като Мата Хари. Изискахме от МВР да разпита Борисов именно за личността на Мата Хари, защото въпросът кой е направил тези снимки е много важен. Важен е, защото този човек може да потвърди връзката на Бойко Борисов с пачките и златните кюлчета.

БОЕЦ сезира МВР за кюлчетата и пачките от спалнята на Бойко Борисов

В сигнала БОЕЦ правим логическа връзка между тези снимки и изнесената от Васил Божков-Черепа информация, че бил изнудван от Борисов – в качеството му на премиер, и от министъра на финансите Владислав Горанов да им плаща 20% от печалбата на лотарийния си бизнес, за да приемат законодателна поправка, която прави възможно плащането на по-ниски такси към държавата в размер на стотици милиони. Говорим и за твърденията на Божков, че бил принуден да плаща такса „подкрепа и спокойствие”, като споменаваме и посочените от Божков куриери на подкупите – Владислав Горанов и пиарката Севделина Арнаудова.

В сигнала прилагаме разследване на журналиста Атанас Чобанов за имотното състояние на Севделина Арнаудова, което надхвърля 1 400 000 лв. и буди съмнения за произхода на средствата, съмнения за неговото придобиване и съмнения за банкови схеми за отпускане на огромни средства на държавни служители, каквито към онзи момент (на придобиване) са и Арнауодва, и нейният съпруг Делян Димитров – член на УС на „Булгартрансгаз“.

На 17.06.2020 г. БОЕЦ сезирахме ВКП със сигнал, касаещ първите снимки със златни кюлчета и пачки от спалнята на Бойко Борисов, както и информацията за имотното състояние на Севделина Арнаудова и разкритията на Васил Божков за платените под формата на рекет 60 милиона лева на Бойко Борисов. Нямаме отговор от прокуратурата с произнасяне по този сигнал. Точно заради това имаме сериозни съмнения, че сигналът ни е бил „смачкан“, а главният прокурор Иван Стоименов Гешев е извършил престъпление срещу правосъдието – осуетил е наказателно преследване срещу Бойко Борисов или други лица във връзка с подадените до него сигнали от БОЕЦ със същите данни.

БОЕЦ сезирахме МВР и ГДНП и изискахме образуването на проверки, включително проверка дали прокуратурата и Иван Гешев са прикрили извършените от Борисов престъпления.

По-късно – на 2 януари 2022 година, призовахме МВР да разпита незабавно Борисов!

Очакваме Борисов да бъде призован от МВР още утре на разпит за „пачките, кюлчетата и Мата Хари“!

Днес – 6 януари 2022 година, Бойко Борисов беше разпитан. Бяха разпитани още Севделина Арнаудова и нейният съпруг и шеф в „Булгартрансгаз“ Делян Димитров.

БОЕЦ ще следим и ще изискваме от МВР бързи и ефективни действия по нашия сигнал и този знаков скандал, който прокуратурата смачка и покри!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА