С 263 000 лв. са се наградили в Специализираната прокуратура за 2021 г.! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 04.01.2022 г., в първият работен ден за годината, БОЕЦ внесохме 13 заявления по ЗДОИ до различни институции и власти за раздадените през 2021 г. бонуси и друга информация. Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ извършваме този граждански контрол и информираме българското общество за получената информация.

През миналата година Специализираната прокуратура отказа достъп до тази информация и БОЕЦ ги осъдихме, което подейства  дисциплиниращо и сега получихме отговор.

От него става ясно, че за 2021 г. раздадените средства за „допълнително материално стимулиране“ са в общ размер на почти 263 000 лв.!

Документът е подписан от Валентина Маджарова – ръководител на Специализираната прокуратура, наследник на Иван Гешев на този пост.

Прокурор Валентина Маджарова, е същата, която изпра Цветанов по сигнала на БОЕЦ за „АпартаментГейт“. Прокурор Маджарова изпра и самият Гешев по сигнала на БОЕЦ срещу главния прокурор за публикуваните от „Биволъ“ записи на срамните му споразумения с обвиняемите по „Недосегаемите“.  Заради тези свои „заслуги“ прокурор Маджарова бе наградена от Гешев и господарите му с поста шеф на специализираната прокуратура. Повече за прокурор Маджарова може да прочетете тук:

Как Гешев си плати за оневиняването по „Недосегаемите“! (документи)

Сега ние питаме Гешев, Маджарова и прокуратурата – за какви „постигнати резултати“ и заслуги сте си раздали 263 000 лв. само за „допълнително стимулиране“ през 2021 г.?  Оставяме на обществото и гражданите да преценят заслугите на СП и моралното им право за „допълнително материално стимулиране“ за постигнати резултати за стотици хиляди хиляди левове, включително и на фона на кризата с коронавируса и хилядите бизнеси, които загиват или са в затруднение, и стотиците хиляди граждани, които се чудят как да запазят работата си и да преживеят кризата!

Ще припомним само няколко от ЗАСЛУГИТЕ – Специализираната прокуратура отказа да разпита свидетеля на МВР и да разкрие схемите за източване на десетки милиони от автомагистрала „Хемус“. Прокуратурата прекрати проверките по сигналите на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за пачките и кюлчетата. Прекратиха и проверката срещу Гешев за „ХанчеваГейт“. Мълчат за данните за корупция за Пеевски във връзка с наложената санкция по закона „Магнитски“. И за тези „резултати“ – 263 000 лв  допълнително стимулиране. Стимулиране за прикриване на престъпленията на мафията и корупционните схеми за източване на милиарди.

Гешев и всички марионетки на мафията трябва да бъдат отстранени незабавно и подведени под отговорност за извършените  престъпления по служба!

Битката продължава.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA