Борисов, ти си подлец и страхливец и както всеки престъпник ще свършиш в затвора!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
БОРИСОВ говори за непрозрачни харчове, високи цени на газа и инфлация! Все едно педофил да говори срещу насилието над деца!
Бойко Борисов и неговият мафиотски режим в продължение на 12 години превърнаха липсата на прозрачност, корупцията, схемите за източване на милиарди от бюджета и европейските фондове и терора над неудобните в стил и модел на управление!
 
Буда, кажи сега, колко прозрачно подари на Доган Сарая край „Росенец“ и студения резерв? Колко прозрачно подари на Гергов милионите за дупката във Варна и Пловдивския панаир? Колко прозрачно подари на Пеевски прокуратурата, НАП и цялата държава? Колко прозрачно подари на Путин три милиарда за „Турски поток“? Колко прозрачно ДжиПиГруп, ТРЕЙС, АГРОМАХ, ВОДСТРОЙ, ГБС и останалите от обръчите ви точеха милиарди от обществени поръчки, докато ние събираме капачки за кувьози и левчетата със СМС-и за лечение на български деца? Колко прозрачно подари БУЛГАРТАБАК на Пеевски? Колко прозрачно купи къща в Барселона на любовницата си?
 
Буда, кажи и как пълнеше чекмеджетата си с пачки и кюлчета! Колко прозрачно беше? Как ти носеха куфарчетата с „рестото“ на 17-ят етаж в малкото НДК, в офиса ти в централата на ГЕРБ? Разкажи за милионите на Черепа, които Горанов и Арнаудова ти носеха, прозрачно ли беше?
Буда, разкажи и за срещите ти с Цацаров всяка сряда, на които спускаше списъците за опраскване и смачкване на непримиримите бойци и граждани. Разкажи и как Пеевски си избра Гешев и ти му помогна?
Буда, разкажи и за суджуците, Пилето и Мата Хари! За твоите офшорки и милиардите, одрани от нашият гръб и потънали в тях. Разкажи за контрабандните ви канали с Пеевски за каптагон и цигари през Турция за Сирия и арабските държави! За зависимостите ти от Ердоган.
 
Буда, разкажи за поръчковите убийства, които останаха неразкрити, за да скриеш миналото си и връзките си с мутрите и мафията, които те назначиха за главен секретар на МВР. Разкажи за СИК, бай Миле, Маджо, Таки, Пашата, Сретен Йосич и останалите ти авери.
 
Буда, разкажи как с Пеевски, Цацаров, Искров и Станишев фалирахте и ограбихте КТБ и къде потънаха милиардите от банката?
 
Буда, разкажи как поръчваше на МВР и слугинските ти „медии“- бухалки да размазват този или онзи, който считаш за неудобен. Как ченгетата по време на твоят режим пребиваха зверски мирно протестиращи граждани и журналисти. Как се подиграваше с медицинските сестри и майките на деца с увреждания.
 
Борисов, ти си подлец и страхливец и както всеки престъпник ще свършиш в затвора. БОЕЦ и аз няма да спрем борбата си за справедливост. Каквото и да правиш, говориш и лъжеш, ще свършиш в затвора, имаш думата ми на боец. И от сърце ти пожелавам здраве, за да излежиш всичките си присъди. И ако зависи от мен бих построил стъклен затвор в центъра на София за теб, Пеевски, Гешев, Цацаров, Доган, Гоце и останали от котерията ви. Това е прозрачност! За да виждаме всеки ден и помним извергите, които ограбиха държавата, живота и мечтите ни. Които превърнаха страната ни кочина, които прокудиха милиони от родината им, които задушиха правдата, истината и свободното слово. За да не позволяваме това никога повече да се случва!
 
Съд, затвор и конфискация на незаконно присвоеното.
Битката продължава!
03.01.2022г.         Георги Георгиев – БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА