Правителството отзовава Пацо Терасата от Валенсия след действията на БОЕЦ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Правителството отзовава Пламен Георгиев като генерален консул на България във Валенсия!

След внесеното на 29.12.2021 г. Искане до Министерски съвет от БОЕЦ, днес премиерът Кирил Петков предложи на правителствено заседание Пламен Георгиев да бъде отзован от поста генерален консул на България във Валенсия.

БОЕЦ внесе официално искане за отзоваване на Пламен Георгиев (документи)

Искането на БОЕЦ бе подкрепено с конкретни аргументи и сигнал до МВР за неправомерни действия на Пламен Георгиев като прокурор и шеф на КПКОНПИ, с цел прикриване на престъпления и данни за корупция, извършени от Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Пеевски и други лица от бившата управляваща групировка. Заявихме и че отзоваването на Пламен Георгиев е тест за новите управляващи и че не може да се борим с корупцията, ако не отстраним от властта корумпираните.

„Повече от две години вече Пламен Георгиев – Пацо Терасата, е генерален консул на България във Валенсия. Той бе предложен за поста от Бойко Борисов, като награда за неговата „работа” в КПКОНПИ, където Георгиев спря всички сигнали за корупция и конфликт на интереси срещу Пеевски, Борисов, Горанов, Цветанов и бандата им. Припомняме, че първият сигнал до новата КПКОНПИ под ръководството на Пламен Георгиев бе на БОЕЦ и касаеше неясния произход на средствата, с които Пеевски за няколко месеца от собственик на стар „Опел” стана мултимилионер с активи за десетки милиони в различни компании и медии. Под натиска на БОЕЦ, П. Георгиев бе принуден да заяви публично, че „Пеевски е най-чистият в държавата” и да прекрати проверката. Пламен Георгиев е кадър на прокуратурата, като най-големият му професионален „успех” е, че не видя името на Бойко Борисов в записите „Ало, Ваньо” при разследването по скандала „Мишо Бирата”. Всъщност при разследването под ръководството на Пламен Георгиев този запис въобще не бе включен в проверката. За тези му умения да прикрива данни за корупция, Борисов и мафията го наградиха, като го направиха шеф на антикорупционната комисия“, гласеше нашето искане за отстраняването на Пламен Георгиев от поста генерален консул, изпратено до премиера.

Пламен Георгиев получи прозвището си Пацо Терасата след разкритията на „Биволъ“ за несъответствия в декларираното от него имущество и цената на придобитите от него имоти. „Антикорупционният фонд“ добави нова светлина към темата за терасата, като показа снимки и документи, че върху нея са издигнати масивни, зидани конструкции – сауна за 6 човека, навес, барбекю и др.

Добре е, когато упраляващите се вслушват в гласа на бойците и гражданите, когато споделяме общи цели. Поздравяваме Кирил Петков за това действие, редно бе да цитира и внесения от БОЕЦ документ, но по-важно е, че има резултат от действията ни. Поздравления и за всички бойци и граждани за непримиримостта и последователността!

Ще следим развитието до постигане на крайния резултат — реално отзоваване на Пламен Георгиев и освобождаването му от държавна служба. Очакваме и развитие по сигнала ни срещу него до МВР. Освен отстраняване на Пламен Георгиев, на Гешев, Цацаров, Борисов и останалите, трябва да се търси и отговорност за извършените престъпления.

Първата стъпка към връщането на нормалността е отстраняването на Иван Стоименов Гешев от поста главен прокурор – нека никой не забравя това!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА