Важно! Пеевски със сертификат „Пожизнено невинен“! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Затова БОЕЦ искаме ОТСТРАНЯВАНЕТО на Цацаров и Гешев!! Защото те превърнаха  престъпниците в законни милионери. Тези документи някога ще бъдат доказателства в съда за криминалната роля на прокуратурата в процеса на мафиотизиране на държавата!
На 12.06.2016г. (преди точно 6 години на тази дата) БОЕЦ внесохме сигнал във ВКП срещу лицето Делян Славчев Пеевски за обявените от него сделки и придобити активи, които не кореспондират с декларираните му доходи. Питахме ги как за няколко месеца от собственик на стар Опел, Пеевски стана мултимилионер с активи за десетки милиони и най-важното – от къде са му парите?!  Изисквахме проверка заради изразените от нас основателни съмнения за извършени престъпления – пране на пари, укриване на данъци, търговия с власт, корупция и тн. Отговора на прокуратурата е пример за прикриване на престъпления и чадъросване на „успелия“ бизнесмен.
Небезизвестната прокурор Бецова ни информира тогава, че Пеевски е бил проверяван през 2014г. и Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА! И не само, ами и фирмите му са ЧИСТИ, КАТО СЪЛЗА, майка му Ирена Кръстева СЪЩО Е ЧИСТА И НЕВИННА! За майка му не питаме, но прокуратурата държи да я изпере и нея за всеки случай, да се натегнат на господаря! И отказват да образува досъдебно производство защото видите ли, Пеевски е бил проверяван през 2014г. 

Интересно как при проверката от 2014г. са проверени фактите и обстоятелствата посочени от нас и случили се през 2015 и 2016г. ! С каква машина на времето разполага прокуратурата?! И така, оказа се , че прокуратурата раздава индулгенции на своите господари – веднъж проверен – цял живот невинен! Дори и днес , ако Пеевски извърши някакво престъпление, то той, по логиката на Цацаров и Гешев, ще се окаже невинен, защото през 2014г. е бил проверен и не е установено нищо.


Финансовото министерство на САЩ откри достатъчно данни, за да наложи на Пеевски и свързани с него лица санкции по закона „Магнитски“ за тежка корупция и финансови престъпления. Нашите служби, прокуратура и власти обаче в продължение на години бяха слепи за корупцията, незаконното забогатяване и престъпленията на Пеевски, въпреки сигналите на БОЕЦ. Тези сигнали и отговорите и отказите на прокуратурата през годините да разследва Пеевски са най-силното доказателство за негодността и зависимостта на прокуратурата. Гешев, Цацаров и Бецова трябва да носят перонално отговорност за този документ:

Днес ПЕЕВСКИ вече официално е мултимилионер, деклариран при това, но никой не разбра от къде са му парите, какъв е произхода на средствата му  и как е придобил всички тези активи. А тези, които знаят, са неговите съучастници. Заедно са крали и трупали милиардите и милионите. А Цацаров им пази гърба. След него и Гешев им пази гърба! Така се придобива държава. Два милиона работещи бедни и два милиона безумно бедни пенсионери от едната страна и мултимилионери депутати, прокурори, премиери и чиновници , от другата страна.

На 10.01.2022г. БОЕЦ внесохме сигнал срещу Пеевски в МВР за корупция, пране на пари и изисквахме  проверка на доходите и произхода на средствата, с които Пеевски се превърна официално в мултимилионер.

БОЕЦ продължаваме битката си срещу мафията превзела държавата ни! Дълга, тежка и опасна битка. Първите задължителни стъпки са отстраняването от властта на Гешев, Пеевски, Борисов и Цацаров. Стъпка по стъпка.

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА