Частният ДАНС на Цветанов – вече официално!

Днес, след националната конференция на ГЕРБ, на която бе формално освободен от всички ръководни постове в партията, Цветан Цветанов съобщи пред журналисти, че „работя за създаването на неправителствен евроатлантически център за анализи на тема сигурност.”


Какво означава това? Цветанов да прави център за анализи? Самата дума „анализи” сложена до Цветанов звучи абсурдно! Как една мутра ще анализира каквото и да е и то евроатлантически? Всъщност става дума за осребряване на най-ценният капитал, който Цветанов има – информацията! От години се говори за частният му ДАНС – бивши ченгета, дансаджии и мутри, под пряко негово разпореждане, които „решаваха проблеми” и „агитираха бизнеса” предизборно , както и поддържаха респекта на бизнеса към управляващата партия между изборите и пълнеха партийната каса. Партията им плащаше под формата на „ПР услуги” , а Цветанов водеше оперативната работа и задачи. Това са чиста проба мутренски бригади за рекет и сплашване, за подслушване, следене и изпълнение на всякакви поръчки. Мандата на Цветанов, като вътрешен министър му даде достъп до цялата база данни на МВР, както и до тази на ДАНС и всички останали служби. Чрез тази информация, събрани компромати и изфабрикувани такива, той изгради собствена мрежа за влияние и контрол дори вътре в партията, службите и прокуратурата. Знае се, кои прокурори са на Цветанов, кои са на Борисов, кои са на Пеевски и тн. За 4 години, като министър, Цветанов превърна МВР в частна структура, в която властват интригите, подмазвачеството и доносничеството. Той изхвърли всички кадърни и независими професионалисти, като ги замени с верни нему посредствени послушковци. Верни са му не само защото той ги е назначил, а и защото „държи” лично всеки един от тях с нещо, с някакъв компромат – видеозапис, информация за банкови сметки, за личният живот и прегрешения и тн. Така работи мафията и Цветанов и Борисов превърнаха това в национална политика и стил на управление.

В началото Цветанов събира цялата тази информация и хора под контрола и в услуга на Борисов, но с времето се еманципира и самозабрави. Точно преди една година за първи път се чуха слуховете, че Цветанов е възможна опция за бъдещ премиер. С времето тези слухове се завъртяха още по сериозно и дори влязоха в медиите. Това звучеше абсурдно, но в държавата на мафията абсурдите са ежедневие. Той нито отричаше, нито потвърждаваше тези слухове, но без съмнение самият той им беше автора. Самочувствие му даваше демонстрираната близост и контакти с американските служби, както и контрола, който имаше на политическият терен в България. И това му беше грешката. Типове , като Цветанов са силни на втори план, силни са в интригите, в заговорите, в изнудването, в организирането и изпълнението на мръсни поръчки. Ефективността му се дължи на страха, който всява, а не на уважение или някакво признание. И когато такъв човек прояви претенции за реалната власт, то тогава неговите покровители му набиват канчето или се отдръпват. Точно това се случи и с Цветанов. „Партньорите” му от Вашингтон просто му обърнаха гръб (за тях през последните години се беше превърнал в послушно кученце-доносник, обикновен агент-предател, който търпяха с отвращение) а Борисов и Пеевски просто решиха да намалят фигурите на игралната маса. Помните ли Цветан Василев, подобно нещо се случи и с Цветанов. В момента , в който почна да се мери с големите прасета и да претендира за повече власт в кочината и всичко свърши. Само че, дебелите си бяха научили урока и държаха Цветанов близо. #АпартаментГейт катализира тези процеси. Видяхме, че нито Борисов, нито Цацаров протегнаха ръка на Цветанов, напротив. Просто са чакали удобният момент, за да го отстранят. В никакъв случай не са зарадвали на случващото се, защото щетите и за тях бяха огромни, но поне успяха да го махнат. Разкритията на Биволъ, Свободна Европа, АКФ, Фрог, 19 минути и останалите независми медии, както и внесените от БОЕЦ сигнали и организираните акции и протести разклатиха кочината на мафията и в тази буря последваха повече от дузина оставки на министри, зам. министри и висши управници, като скандала стигна и до Брюксел.
Да се върнем на Цветанов. Мафията не може да си позволи да остави човек, като него без контрол. Обявеният от него „Център за анализи на тема сигурност” не е просто хранилка за „наши хора”, а част от договорената цена за напускането на Цветанов. Официализиране на частният му ДАНС, отново в ползва на същите господари, но този път формално извън тях и както ще се види от бъдещите хора в този Център, под тотален контрол на Борисов и Пеевски. Не могат да си позволят информацията, която Цветанов притежава да се предлага на свободният пазар, или да почнат в медиите да се появяват флашки и записи. Приказките за лоялност, които Цветанов реди са абсолютна пунта мара, този тип е изключително подъл, агресивен и отмъстителен. Разбира се, както той има компромати за ключови играчи, така и за него се пазят също толкова скандални компромати. Играта на мафията загрубя в режим самоизяждане. В момента са „всеки срещу всеки” и скоро това ще стане видно и за широката публика. Всеки е стиснал другият за топките и всяко движение причина квичене. Проявление на това състояние е частният ДАНС на Цветанов. Не могат да се отърват от него, но не могат и да го оставят ненаказан, затова му дават позиция и функции, от които да не може да стиска толкова здраво, но пък те да го държат изкъсо!
Важното е, че вече са с един по малко. Каквото и да прави Цветанов, той вече е на политическото бунище. Може само да реди планове за отмъщение и да продължава да изнудва бизнеса и кметовете за да си купи поредният апартаменти и да се мисли за могъщ, правейки „анализи” и поредните мерзости. Но вече е пътник. След него са Борисов, Цацаров, Пеевски. Точно в този ред.
Важното е битката срещу мафията на гражданският фронт да продължава всеки ден. Всеки ден е нужен натиск и бой, акции, сигнали, протести. Докато кочината се срине. И тогава е не по малко важно какво ще правим, всяко наше действие трябва да е последователно и част от план и стратегия, които включват тоталното изриване от властта на мутро-мафиотските структури наречени „партии”, създадени от ДС и превзели държавата ни през последните десетилетия. БОЕЦ водим тази битка, знаем точно какво искаме и как да го постигнем! Подкрепете ни и когато излезем на площадите ни последвайте.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Продължаваме!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА