Не бързай, Буда!

Изчакай с оставката още няколко дни! Ти не трябва сам да подаваш оставка, това се изтърка, ти трябва да бъдеш свален от власт! С камъни, домати, свински главички, клетви и тояги! Да се криеш и гърчиш от страх! В багажника на джипката да те возят и да молиш за живота си!

Бойко Борисов

Ти вече не управляваш, Бойко. Гешев е кандидата на Пеевски. Сега вече Пеевски и ДПС управляват еднолично, това не е било и по времето на Орешарски. Ти, Буда, вече си една марионетка на Пеевски и си броиш последните дни и часове сгърчен от страховете и бесовете си. До края на жалкият си живот ще се стряскаш от всяко отваряне на вратата на килията и ще си припомняш през дългите нощи как Цецоу копаше трупове с багера. Такъв е краят на всяка долнопробна мутра.
БОЕЦ продължаваме битката срещу мафията с три конкретни и ясни цели – Оттегляне на кандидатурата на Гешев, внасяне на кандидатурата и избор на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор и незабавно сваляне и отстраняване на Буда и мафиотското му правителство заради тоталното предаване и продаване на държавата в ръцете на Пеевски и ДПС! Заради превърщането на държавата ни в кочина. Това е.
До сряда ще обявим действията си и очакваме подкрепата на всеки буден български гражданин и организация, които наистина не приемат властта на мафията и са готови да се изправят срещу това зло. И да се птеборим. По действията ще се познаем и съберем.
СЕГА ГРАЖДАНИТЕ ИЗБИРАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА