ПИТАЙТЕ ГО ПАПАТА само тези три въпроса…

ПИТАЙТЕ ГО ПАПАТА само тези три въпроса, ако сте журналисти:


1 – Знае ли, че лицето Бойко Методиев Борисов – агент Буда, представящ се за премиер е член на БКП – отговорни за смъртта на стотици хиляди българи, а самият той е отговорен за смъртта на 20 българи загинали при катастрофата край Своге? Питайте го дали го е гнус, като го гали по главата?
2 – Знае ли, че К. Каракачанов – агент Иван, представящ се за министър на отбраната е агент на ДС, избили десетки свещенници, включително и католически заради вярата им и още хиляди българи избити заради вярата и убежденията им и с труповете им са хранили прасетата? Същият преди две години, когато си е купувал двузонет с пет тераси се опита да изхвърли от жилището и Ваня Рибчева, майката на загиналият в лясковец командос Емил Шарков.
3 – Питайте го и дали знае, че в България управлява мафията. Че всеки ден умират хора от лечими болести защото за тях държавата няма пари, а управниците ни имат частни асансьори и къщи за тъщи…
Питайте го. Другото не е важно…

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА