Г-н премиер, срам ме е от вашето безсрамие!

Срам ме е и срамът е съизмерим с гнева!

Живеем в държавата на мутрите, мафиотите, насилниците и корумпираните партийни калинки!

Тази сутрин за пореден път в национален ефир премиера Бойко Методиев Борисов заяви, че е „пердашил много пъти“ своят братовчед Ради (Радослав Иванов). Казва го с гордост и някак с особенно самодоволство! Хвали се с тези свои постъпки.

Каква е истината!

Всеизвестно е, че премиера Бойко Методиев Борисов е роден през 1959г. Но едва ли някой знае, че „братчеда Ради“ е роден 1969г. Борисов заявява, че не си е говорил с „братчедите“ от 30-40 години, а преди това ги е биел. Пердашил ги е много пъти. Преди толкова години Борисов е бил 20 и няколко годишен мъж, а „братчеда“ е бил в четвърти клас, или пети. Лесно е един 20 годишен мъж тежащ сто килограма и трениращ карате  да пребие едно десет годишно дете в четвърти клас. Може да го бие всеки ден. По няколко пъти на ден, ей така, за удовлетворяване на перверзните си комплекси и нужди. Това ни казва и премиера, че „пердашил съм го много пъти“. Премиера на една европейска държава заявява на всеослушание и се хвали, че  като млад мъж е биел малки деца и на това половината „матриал“ се радва и възхищава!

СРАМ И ПОЗОР, ХОРА! 

Такива , като Борисов трябва да бъдат съдени и осъдени, за насилието над деца не трябва да има давност. УТРЕ вашето дете ще се прибере пребито и неговият насилник ще се опрадае „Направих като Бойко“! Като Бойко ще пребиват децата ви, като Бойко ще нарушават законите, като Бойко ще лъжат и крадат! Това е „идеала“ на една осакатена и изродена нация – една долнопробна мутра, която се хвали как е пребивала братовчедите си през детските им години. На фона на национални дебати за закрила на децата и насилето над деца.

Длъжен съм да припомня! Един от любимите министри на Бойко Борисов – Московски уби собственото си дете и остана министър. Трябваше да умрат още 20 българи край Своге, за да подаде оставка и Борисов да го прати за награда, като шеф в Черноморска банка с 12 000 лева заплата. Друг кмет на ГЕРБ и Борисов от Трън удари и инвалидизира дете, като се оправда, че детето се е ударило в джипа му. Председател на общински съвет от ГЕРБ уби човек и прехвърли вината на чест годишният си племенник. Стотици деца умряха в България по времето на режима на Борисов, защото за тях пари за лечение няма! Събираме левчета с СМС-и, но често закъсняваме… Пари обаче за „джипки“ по половин милион  да се вози Вожда има!

Борисов е вреден не само заради тоталният грабеж на който е подложена държавата, Борисов е вреден защото убива морално и ценностно народа. Над милион млади, образовани и кадърни българи бяха прогонени от режима на Борисов, от мизерията и зверската корупция! На мафията и мутрите не им трябват мислещи, питащи, искащи, свестни и можещи хора! Тях не могат да ги бият и пердашат. Трябват им такива , като тях – жалки страхливци, които бият малките и слабите и крадат и лъжат без да им мигне окото! Огледайте се, бавно се превръщаме точно в това – общество на комплексирани детепребийци и страхливци.

Колко трябва да си страхлив, Бойко, за да се хвалиш, че си пребивал братовчеда си, като малък, при положение, че си с десет години по голям от него?! Каква гордост е това да биеш деца?  Ела и се „пердаши“ с мен, като си толкова бабаит. Защо се криеш? Не си стъпвал във Видин от шест години, от както създадох БОЕЦ! ЗАЩОТО СИ СТРАХЛИВЕЦ, БОЙКО! Едно е да биеш малки деца, друго е да даваш обяснения за престъпленията си пред хора, които имат куража да те посочат с пръст и да питат! И не само да питат!

Не мога и няма как да приема това. Вярвам, че в България винаги е имало и сега има непримирими хора, които са се борили срещу злото  дори и в най-мрачните времена. БОЕЦ е органзиация, която събира непримиримите и смелите, будните и запазилите чувството си за справедливост. ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЗЛОТО, С МАФИЯТА, МУТРИТЕ И ЧЕНГЕТАТА. С мутрите, ченгетата и насилниците, които ограбват народ и държава. И няма какво да ни спре.

Ще плащате за всичко!

Георги Георгиев – ГД БОЕЦ

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

СХЕМАТА – как и с какви пари се купуват избори!

Парите – Схемата!

ТОЧНО ДНЕС искаме да качим този материал на БОЕЦ. За първи път материала е публикуван през 2016г., като част от поредицата „СХЕМАТА“ в която БОЕЦ изследваме и показваме всички механизми и наичини за фалшифициране и манипулиране на изборите през последните години. Сега допълваме материала и поставяме темата отново.
Кой плаща за да ни управлява мафията – легенди и истини.
Обществена тайна е, че по време на избори партийните лидери наливат милиони в купуване на гласове , а парите са от черните каси на партиите, пари които са от рекет, корупционни схеми, контрабанда, различни схеми за източване на бюджета, корупционни обществени поръчки, европейските фондове и тн. – АБСОЛЮТНА ЗАБЛУДА!

Партийните лидери не дават НИТО лев за своите партии, тези хора не ДАВАТ, те само ВЗИМАТ. Това е закон. Пример – проверете в сайта на ГЕРБ, Бойко Борисов, Цветанов, Цачева, Караянчева, Данаил Кирилов и всички гербаджийски „лидери“ не са дарили на собствената си партия НИТО ЛЕВ. Всички пари от контрабанда, рекет, схемите за източване на европейските фондове чрез кръговете и обръчите от фирми на мафията, както и ограбването на общинските и държавни бюджети, отиват директно в джобовете на партийните феодали! Всичко откраднато прибиратз а себе си! Помните ли празненствата още 2011г. за първият милиард на Борисов? Легенди се носят, но истината е, няма по алчни и нагли от нашите управници (споменете си шефа на ДАИ, апартаментите и частният асансьор на Цветанов, дворците на партийните кметове, депутатските имоти, петте тераси на Каракачанов, тризонета на Пламен Георгиев, недекларираната къща на Борисов, вилата на Цацаров, КръстникГейт, ДДСгейт, КумГейт, ДжиПиГейт, Къщите за гости  и тн.) . Черните каси на партиите се пълнят от … ВСИЧКИ НАС ! Ние плащаме и с нашите пари на мафията да си купува гласовете, изборите и властта!


КАКВА Е СХЕМАТА?!
Една от най важните „дейности“ на мафията е прането на пари. При този процес пари от престъпна дейност, чрез различни схеми се „осветляват“. В случая мафията прилага обратната схема. Белите пари на българските данъкоплатци, дадени на партиите като субсидии биват ПОЧЕРНЯНИ и с тях се пълнят черните партийни каси, това са парите за купуване на гласове, за купуване на избори -нашите пари! Схемите са няколко. Най масовата схема е чрез поръчването на рекламни материали. ГЕРБ реализират до преди две години (материала е от 2016) тази схема основно ( но не само) чрез фирмите на майката на депутата Танчев, вече бивш гербаджия. Пример – ако стойността на материалите е ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА, то фирмата издава фактура за ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА, един милион са за реалната доставка на материалите, триста хиляди са за данъци и двеста хиляди са „комисион“ за услугата, останалите ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА се връщат в черната каса на ГЕРБ. НЯКОЙ НЯКОГА ДА Е ЧУЛ ЗА ОТКРИТА ПРОЦЕДУРА ОБЯВЕНА ОТ НЯКОЯ ПАРТИЯ ЗА ДОСТАВКА НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ? ЗА НАБИРАНЕ НА ОФЕРТИ? ЗА ПРОЗРАЧНОСТ НЯКАКВА? Не само това, а и никой не е чувал или виждал финансов отчет на някоя партия. Такава е системата. През изминалите три години (към 2016г.) в страната бяха проведени 4 национални избора. В страната има около 12 500 СИК-а . Всяка партия има право да регистрира по един представител и един застъпник в секция. Всички големи партии го правят. Това прави около 25 хиляди човека на избор или около 100 000 ангажирани и платени от всяка партия за тези три години. По 50 лева средно възнаграждение за застъпник, това прави по около ПЕТ МИЛИОНА НА ПАРТИЯ! Има един малък проблем, тези длъжности не са платени по закон ( всеизвестно е , че им се плаща) и в отчетите на партиите пред Сметната палата НЕ СА ОТЧЕТЕНИ ТАКИВА ПЛАЩАНИЯ! От къде са парите тогава? Всички знаем, че партиите плащат на застъпниците си, но явно не знаем, че това е незаконно и тези пари в порядъка на милиони са незаконни и партиите не дават отчети за тях! Вече описахме една от схемите. Следващата схема за източване на партийните субсидии е чрез фиктивни граждански договори за хиляди лева на месец, като малка част от парите остават за „наетия“ , а другите са връщат в черната каса на партията. Някой от вас знае ли , колко хора се водят на работа в партийните офиси и централите на партиите и на какви заплати? ХИЛЯДИ! Третата основна схема е фиктивно фактуриране за фиктивни услуги и доставки. Още през 2014г. от БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата за тези схеми. След повече от две години прокуратурата прекрати проверката, поради „липса на конкретни данни“. БОЕЦ внесохме в прокуратурата информация за тези схеми, списъци на „отговорници “ за плащане на застъпници (ГЕРБ) , както и конкретни имена на фирми , хора и схеми. Пример- Поискахме от прокуратурата да провери има ли фактури издадени от фирма „Розовата къща“ на ПП ГЕРБ? На каква стойност са тези фактури – хиляди лева, десетки хиляди лева, стотици хиляди лева? Това същата „Розова къща“ ли е , намираща се в близко до Видин село, която стана скандално известна като публичният дом на моста по време на строежа му? Вярно ли е, че тази „Розова къща“ е собственост на общинският председател на ГЕРБ и сега кмет на Видин? За какво ГЕРБ плаща на собственият си местен председател и кмет? Няма ли нормални хотели във Видин? Кой , кога и защо е „спал“ в тази „Розова къща“? ГЕРБ партия ли са , публичен дом ли са или мафия, която източва чрез незаконни схеми партийната си субсидия, платена от българските данъкоплатци? Питахме за всичко това прокуратурата, но тя не откри КОНКРЕТНИ ДАННИ! БОЕЦ продължихме със своите разследвания и открихме същите схеми във Пловдив, Благоевград, Плевен, Варна и тн. Има и още една схема, която Цветанов превърна в запазена марка на ГЕРБ. Чрез рекетиране на бизнесмени той ги принуждава да осигурят определен брой гласове, като сами плащат за тях, ако се налага това. Цветанов използва НАП, МВР, ДАНС, прокуратурата и други служби и контролни органи, за да мачкат набелязаните бизнесмени и след това им поставят конкретните условия и брой гласове, за да спре проверките и натиска. Това е различно от контролирания вот на близките до властта фирми и обръчи. При тази схема мотвацията не е доброволна, а хората биват принуждавани да осигуряват гласове безплатно за партията. Само за последните десет години партиите са получили около ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА субсидии. ГЕРБ са „шампиони“ с НАД СТО МИЛИОНА ЛЕВА субсидия. Това са ВАШИТЕ ПАРИ. През последните дни разбрахме, че Владислав Горанов е разпределил още милиони, като държавна субсидия на партиите над определената от закона! Скандал за който той би бил вече в ареста, ако живеехме в нормална държава! Никой никога не е видял или прочел отчет за разходването на тези пари, от нито една партия. Парите от субсидиите, нашите пари „почернени“ ( обратното на изпрани) и превърнати от бели в черни пари се ползват за купуване на гласове. В ГЕРБ тази схема  се изпълнява от частният ДАНС на Цетанов, хора професионалисти, бивши ченгета, барети, хора от системата, не членове на партията, наети специално за тази цел. Дори и да бъдат заловени от медии или външни организации, те не могат да бъдат свързани пряко с ГЕРБ, макар че тези хора са добре познати на партийният актив по места. Ако някой е свидетел или има информация за подобни схеми, нека се свърже с нас на страницата на БОЕЦ-гражданско движение, или на електронната ни поща gdboec@abv.bg . Сега се замислете какво , кого и как избирате. Замислете се когато плащате данъци, замислете се , когато тези хора ви говорят за законност и демокрация, замислете се Кой ви управлява. И не се лъжете, тези схеми се прилагат и от БСП, ДСП, патриотите и всички останали ченгеджийски банди на статуквото. Те са си едно – различни кланове на една мафия.
ТОВА СА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ОСИГУРЯТ ВЛАСТТА НА МАФИЯТА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО! Отдавна изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. С това зло ще се преборим само по един начин – на площадите! БОЕЦ водим тази битка!

Споделете и нека повече хора се замислят!

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА