БОЕЦ информира италианското посолство за казуса „Къде живее Пеевски“

БОЕЦ продължи с действията си, да информира посолствата на държавите-членки на ЕС за казуса с незаконната кандидатура на Делян Пеевски за предстоящите избори за Европейски парламент. 

Внесохме Писмото – ГЛАС в италианското посолство и през следващите дни ще продължим и с останалите посолства!

Преди дни БОЕЦ изпратихме писма до правителствата и посолствата на държавите-членки на ЕС, както и до европейските партии и институции. Длъжни сме да информираме нашите европейски партньори, но този проблем трябва да го решим ние смите, тук, в България. А проблема излиза извън рамките на една нелегитимна кандидатура на отделен кандидат. Проблема е тоталното мафиотизиране на държавата, а Пеевски е проявление и олицетворение на този процес. Кандидатурата на Пеевски и факта, че никоя институция не се интересува куде живее той и дали наистина отговаря на законовите условия за участие в изборите е доказателство за пълното подчинение и превземане на институциите от мафията. Българските избиратели са поставени е ситуация да имат за кандидат един фантом, който никой не е виждал от години и който понастоящем е депутат в българският Парламент, където не е ходил на работа от април 2017г. От полетните данни публикувани от Биволъ е ясно, че от декември 2018г. няма информация Пеевски да се е връщал от Дубал до където е летял десетки пъти през изминалоите три години.

Това е просто демонстрация на самозабравянето на нашите управници, на чувството им за безнаказаност и  феодалното им отношение към народа.

БОЕЦ питахме и получихме отговор от Външно министерство и МВР, че не знаят къде е пеевски. Питахме и премиера Борисов, който ни каза преди три години, че „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната“! Отговор няма,  Буда мълчи, като комунист на разпит и дори не смее да спомене името на Пеевски.

Продължаваме! Ще информираме и парламентарните партии, които също мълчат по казуса и групово бранят Господаря си! 

#КЪДЕеПЕЕВСКИ

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА