Видяхме папата, Пеевски – не! Призракът на Пеевски броди из…

И ВАС НЕ ОТКРИ ПЕЕВСКИ!
Днес мина делото на БОЕЦ по казуса „Пеевски“. Върховният административен съд даде ход на делото (дело 5002/2019г) и утре до края на работния ден ще постанови решение. Пеевски беше призован, но не се яви! Не се яви и упълномощеният от него адвокат. Но е депозирано становище от негово име, че подкрепя позицията на ЦИК.

Пеевски подкрепя ЦИК!
ЦИК подкрепя Пеевски!
Нещо неясно Кой и как организира и контролира изборите?

(на снимката – Делян Пеевски, или призрака на Делян Пеевски)


БОЕЦ бяхме представлявани от Георги Георгиев – председател на Сдружението и от адвокат Николай Хаджигенов, който приложи към делото и доказателствата списък с полетни данни от днешен материал на Биволъ, от които става ясно, че Пеевски реално живее в Дубай.

Полетни данни: Депутатът Пеевски прекарва работното си време в Дубай


Магистратите отхвърлиха искането  на адвокат Николай Хаджигенов – да изискат справки от граничните власти, митниците, летище София, НСО и външното министерство на ОАЕ за пътуванията на депутата. тези справки биха доказали категорични, че Делян Пеевски не живее на територията на ЕС. Видео с аргументите на адвокат Хаджигенов:

https://www.facebook.com/svobodnaevropa.bg/videos/377809119487257/?t=58

БОЕЦ искаме съда да отмени отказа на ЦИК да извърши проверка по сигнала ни дали Пеевски отговаря на законовите условия за уседналост , като разпореди да бъде извършена пълна и цялостна проверка, като ЦИК. изискат информация и справки от всички компетентни институции за това дали Пеевски живее реално в България и регистрацията му в листата на ДПС да бъде заличена! 

Благодарност за адвокат Хаджигенов и поздравления за биволите, които за пореден път свършиха работата на институциите!
От учредяването на 44-тото Народно събрание Пеевски не е стъпвал в парламента. Той не се появи дори при внасянето и гласуването на уж изготвени от него законопроекти.
Пеевски липсваше и при откриването на предизборната кампания на ДПС. Не се яви и днес пред съда, както не се яви и упълномощеният от него адвокат. Пеевски не бе открит от БОЕЦ и при акциите ни по неговото издирване в хотел „Берлин“, централата на ДПС и парламента. Все по основателен е въпроса, „Жив ли е Пеевски?“ Или имаме призрак за кандидат евродепутат? Призрак, който броди из ЦИК, прокуратурата, правителството и парламента. Корпулентен, но невидим! Папата видяхме и пипнахме, Пеевски – не! И ако преди си обяснявахме подобно поведение със стила на задкулисието, то днес вече ситуацията изглежда почти зловещо. Или смешно. Предстоят избори, а избирателите издирват един от кандидатите… Остава едно единствено обяснение за поведението на Пеевски – страх! Страх от истината, от будните граждани, от възмездието, от справедливостта, от това, че Видовден наближава! 

Ще го намерим, това е сигурно. БОЕЦ сме подготвили следващите си стъпки и действия и благодарим на всички наши съмишленици и съратници за подкрепата. До дни ще изпратим официално писмо до АЛДЕ (Алианс на либералите и демократите за Европа – политическата група в която членува ДПС в ЕП), като ще ги запознаем с казуса „Пеевски“ и ще изискваме от тях реакция и коментар. Да не забравяме, че предстоящите избори са Европейски! 

Утре чакаме съдебното решение на ВАС. Да повлечем крак и още хиляда дела да му се заредят на Пеевски и съучастниците му Буда, Цацаров и тн… Има за какво! И ние имаме още хиляди битки тепърва да изборим и спечелим докато изринем мафията и си върнем държавата! Освен това дело, БОЕЦ имаме внесени и множество сигнали за #АпартаментГейт , както и сигнал срещу премиера Борисов за катастрофата край Своге!

Продължаваме! Битката днес е отстраняването на мафията от властта. Това минава през отстраняването на Пеевски, Борисов и Цацаров от властта. И това са само първите стъпки, началото. Лустрация, електронно гласуване, граждански контрол върху управлението, съдебна реформа, справедливост и възмездие, това е продължението. Съд, затвор и конфискация на незаконно придобитото и ограбено от народ и държава. Стъпка по стъпка, БОЕЦ никога не се отказваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА