БОЕЦ внесе сигнал до прокуратурата срещу братовчеда на Бойко Борисов, Радослав Иванов! #БанкяГейт

БОЕЦ внесе сигнал до прокуратурата срещу Радослав Иванов – братовчед на премиера Бойко Борисов! Изборите минаха, битката срещу мафията продължава!

„От справки в търговският регистър става ясно, че Радослав Иванов е съдружник с Иван Саздов във фирма „Бетон 2“ ООД. Саздов представлява офшорната фирма „Palms Enterprises“ (Overseas) LTD. Тя изпраща по сметка на „EMA BGS SL“, 1,7 млн. евро. Фирмата е представлявана от Борислава Йовчева, а по-късно от нейния баща. Адресът на фирмата е същият като на т. нар. къща в Барселона – ул. „Францеск Рибалта“ 8. Това води до основателни съмнения, че Радослав Иванов е подставено лице на Бойко Борисов и реално той е собственик на тази къща, както и активите и формите, които Радослав Иванов ръководи, представлява, или има участие.  БОЕЦ уведомяваме прокуратурата, че преди повече от половин година сме внесли сигнал до КПКОНПИ във връзка с аферата „Къщата на Борисов в Барселона” и до днес нямаме отговор и информация за действията и резултатите от тях на КПКОНПИ. При поискаване можем да предоставим сигнала и допълнителна информация по казуса…“

 

 Скандалите #АпартаментГейт, #УбийциГейт и #КъщиЗаТъщиГейт показаха нивото на мафиотизация и кочинизация на държавата и властта. Имитацията на действия на прокуратурата и репресиите спрамо БОЕЦ са доказателство, че разкритията на медиите и нашите сигнали и действия са заплаха за управляващата ни мафия!

През последните два месеца БОЕЦ внесохме серия от 23 сигнала до различни институции – прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ, ИВСС, Парламент, ДНСК. Сигналите ни са по разследвания на Биволъ, Фрогнюз, АКФ, Свободна Европа, 19 минути и по документи получени от БОЕЦ.

Във фокуса на тези сигнали са –
Бойко Борисов (два сигнала) за това, че е знаел за дефектите на пътя край Своге ПОЛОВИН ГОДИНА преди катастрофата и не си мръднал пръста, за да спести на ТРЕЙС няколко милиона за ремонти и заради бездействието му загинаха 20 българи. Вторият сигнал е заради недекларираната къща в Банкя, пране на пари и симулативна сделка с братовчед му Радослав Иванов по времето, когато Борисов е кмет на София, с която сделка ощетява Общината с данъци и такси!
Цветан Цветанов – 4 сигнала – За симулативната сделка с апартамента, пране на пари, данъчни и финансови измами и др. Други от синалите ни срещу него са за предоставените от БОЕЦ и публикувани от Биволъ документи за ревизията на Цветанов от КОНПИ, която показва незаконни доходи в размер на стотици хиляди лева, но резултатите са манипулирани и Комисията прекратява проверката.
Делян Пеевски – за деклариране на неистински данни пред държавен орган, за това, че живее в България.
Сотир Цацаров – за симулативни сделки разкрити от биволите, данъчни и финасови измами, манипулиране на имотен регистър, злоупотреба с власт, корупция и тн.
Иван Гешев – заради разкритията на Фрогнюз за бизнес връзки на жена му с ортака на главният свидетел на прокуратурата по делото „Иванчева-Петрова“ , Ваклин.
Пламен Георгиев – заради недекларираната тераса, тризонета, симулативни сделки, корупция, конфликт на интереси, злоупотреба с власт и тн.
Антон Славчев – за ощетяване на Община София в особенно големи размери, симулативни сделки, данъчни измами, и тн.
Румент Порожанов – за симулативни сделки, престъпления срещу финасовите интереси на ЕС, ОПГ за източване на европесйките фондове и тн.
Мустафа Карадайъ – за петте къщи за гости, по които са усвоени над един милион лева от негови близки.
Красимир Каракачанов#ПеттерасиГейт, за симулативни сделки и недекларирани имоти.
Сигнали внесохме по сходни казуси и срещу Георги Ушев, Атидже Вели и др.

Освен това сезирахме ЦИК за незаконната кандидатура на Пеевски и стигнахме до дело във ВАС! Организирахме акции и протести! Посетихме няколко посолства и уведомихме всички международни и европейски институции и медии за казуса „Пеевски“!

Прилагаме пълен текст на сигнала касаещ братовчеда на Борисов – Радослав Иванов:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

 СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, незаконно забогатяване, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, пране на пари, ОПГ за пране на пари, престъпления срещу данъчната система, както и други  престъпления  от общ характер извършени от Радослав Венциславов Иванов – роднина (братовчед) на премиера Бойко Методиев Борисов.

От справка на службата по вписвания  става ясно, че през 2007г. Бойко Борисов е придобил парцел  (съседен на друг негов) върху който е построена недекларирана от него къща от своят братовчед Радослав Венциславов Иванов. Декларираната цена за придобиване на имота е 3496,90 лева за УПИ от 462кв.м. или грубо по 4 евро на квадратен метър, което е поне десетократно занижена цена според нивата на реалните пазарни цени към годината на сделката – 2007г. в конкретният жилищен квартал Банкя. Това е класическа симулативна сделка в нарушение на закона с цел укриване на доходи и неплащане на данъци и такси. Към момента на сключване на сделката Бойко Борисов е бил кмет на Община София. И като кмет на Община София той сключва симулативна сделка със своят браттовчед Радослав Иванов за закупуване на имот ощетявайки Община София с неплащане на данъци и такси! На 25.05.2019г. Разследващият журналист и главен редактор на сайта „Биволъ” публикува в своят профил във Фейсбук и информация за други имоти придобити от Радослав Иванов.

Прилагаме справка:

На 25.05.2019г. Р Атанас Чобанов – разследващ журналист и главен редактор на сайта „Биволъ” публикува в своят профил във „Фейсбук“  информация и за други имоти придобити от Радослав Иванов и други свързани с премиера Бойко Борисов лица. Прилагаме публикуваната от него справка:

https://apgate.bivol.bg/?q=%40flag+%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8&fbclid=IwAR0sgMiP8T5a1z0oLM7rTGf1wWQDs_XIk0QctxIoXsDU7kVfjfDMOd-T0hY

На 24.05.2019г. в предавеното „Евродиков” по телевизия „Евроком” с водещ  Сашо Диков бяха показани множество документи и материали за имотни сделки извършени от Радослав Венциславов Иванов, както и за придобити от него имоти и извършени заменки ( Става въпрос за терен на най-комуникативнато място в „Люлин“) с общиснки имоти на територията на Община София. Включително и за негово участие във фирми в съдружие с криминално проявени лица, участвали в имотни сделки и заменки с общински имоти.

Прилагаме линк към публикация съдържащ видео материал от самото предаване:

https://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/10452?fbclid=IwAR2s5AHA4n0w3hN-I9zh409PH1HV4Ah9gGpLfw1WrRGkCH3dJ10tJq1mhKo

В свое телевизонно участие в национална телевизия, депутата Елена Йончева съобщи, че от справки по партидите на редица дружества, в които премиера Бойко Борисов е имал участие като собственик и/или управител  преди да стане кмет на Столична община и по-късно премиер, е видно, че той е прехвърлил бизнеса си именно на братовчед си Радослав Венциславов Иванов. Това са фирмите ИПОН 1, Борко 2000 и БИУМ 99, която от своя страна е собственик на ИПОН-Агенция за сигурност и отбрана. Според справки на търговския регистър, след като Борисов става кмет, а по-късно и премиер, братовчедът Радослав  Иванов сключва множество сделки за недвижими имоти в София и особено за имоти в с. Иваняне.

Прилагаме линк към публикация:

https://www.dnevnik.bg/politika/2019/05/20/3908616_ioncheva_vnese_v_prokuraturata_novi_signali_sreshtu/

От справки в търговският регистър става ясно, че Радослав Иванов е съдружник с Иван Саздов във фирма „Бетон 2“ ООД. Саздов представлява офшорната фирма „Palms Enterprises“ (Overseas) LTD. Тя изпраща по сметка на „EMA BGS SL“, 1,7 млн. евро. Фирмата е представлявана от Борислава Йовчева, а по-късно от нейния баща. Адресът на фирмата е същият като на т. нар. къща в Барселона – ул. „Францеск Рибалта“ 8. Това води до основателни съмнения, че Радослав Иванов е подставено лице на Бойко Борисов и реално той е собственик на тази къща, както и активите и формите, които Радослав Иванов ръководи, представлява, или има участие.  БОЕЦ уведомяваме прокуратурата, че преди повече от половин година сме внесли сигнал до КПКОНПИ във връзка с аферата „Къщата на Борисов в Барселона” и до днес нямаме отговор и информация за действията и резултатите от тях на КПКОНПИ. При поискаване можем да предоставим сигнала и допълнителна информация по казуса.

БОЕЦ изискваме от прокуратурата да разпореди извършването на данъчна ревизия , като физическо лице на Радослав Венциславов Иванов, както и на ръководените от него фирми и фирмите в които има участие с цел да се установи произхода на средствата за придобиването на гореописаните имоти. Да се разследва симулативната сделка на Радослав Иванов с Бойко Борисов, за да се установи размера на щетите нанесени на Община София, както и размера на укритите данъци и такси. БОЕЦ сезираме прокуратурата и за съмнения за пране на пари и ОПГ за пране на пари чрез свързани лица във фирмите, в които участва Радослав Венциславов Иванов, както и че той е подставено лице на премиера Бойко Методиев Борисов, който е скрит собственик на съответните фирми и гореописаната къща в Барселона. Изискваме образуване на досъдебно производтсво срещу Радослав Венциславов Иванов и Бойко Методиев Борисов, в хода на което да се установят всички факти и обстоятелства за описаните от нас данъчни и финансови престъпления извършени от тях.

28.05.2019г.    Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Продължаваме! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Парламента ще разгледа сигнала на БОЕЦ за отстраняването на Цацаров и Гешев!

На 24.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента и Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика срещу главният прокурор Сотир Цацаров и неговият заместник Иван Гешев. В сигнала се съдержат данни  за съмнения за извършени престъпления – корупция, симулативни сделки, незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления,конфликт на интереси , престъпления срещу данъчната система, деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на прокуратурата и съдебната система. БОЕЦ изискваме от Народното събрание да започне процедура по отстраняването на Цацаров и Гешев, която е ясно разписана в Конституцията. Сигнала ни е с с входящ № ПГ-923-00-20 и днес получихме отговор от Парламента, че е предоставен на Комисята за борба с корупцията. 

БОЕЦ сезира Парламента за отстраняването на Цацаров и Гешев!

Нямаме илюзии, че мнозинството и въобще съдържимото в парламента подвластно мафията ще посегне на нейният главен бригадир и пазител. Но принуждаваме слугите на мафията да отбиват нашите удари. И ги разобличаваме. 

Изборите минаха и заминаха. Мафията „спечели“ поредните избори, организирани и контролирани от нея. Очаквано и предвидено. НАДЯВАМЕ СЕ, че и последните наивници ще осъзнаят, че мафията с избори контролирани от нея не може да бъде свалена. Нужни са друг тип действия, нужно е гражданите да осъзнаят силата си. Нужна е организация и коорднинация. Нужни са смели и готови за битка граждани-бойци. БОЕЦ вървим по своят път и продължаваме битката срещу дебелите и корупцията. Битка за свобода, справедливост и демокрация.

Ще удесеторим усилията. Ще сменим тактиката. Освен сигналите, акциите, протестите, ще се обърнем към всички формации и организации, които заявяват, че са готови да се изправят срещу мафията и то не само на думи или виртуално. Важни тестове предстоят. БОЕЦ ще обиколим страната, ще съберем непримиримите човек по човек. Ще довършим изграждането на наши комитети из страната. План, стратегия, тактика, имаме всичко това. Ще го доразвием и превърнем в Кауза! И ще излезем на директен сблъсък  срещу мафията. С разум и сърце, така ще ги бием. Без страх и без компромиси, защото Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Няма вечна мафия, само човешкият стремеж към свобода и справедливост е вечен.
Ще ви кажем и какво друго предстои. Ще се опитат да ни размажат с целият ченгеджийски аресенал и всички гадости на които са способни. Това само ме амбицира още повече. БОЕЦ имаме подкрепата на много българи. Все повече хора преодоляват страха и разбират, че борбата срещу мафията и корупцията е личен ангажимент на всеки гражданин. Това е най-важната ни първа цел – гражданите да осъзнаят силата си.
Властта на мафията, на ченгетата и мутрите, на Борисов, Пеевски, Цветанов, Цацаров и бандата им се крепи на подчинените и превзети институции превърнати в бухалки. Крепи се и на страха и мълчанието на хората. Крепи се и от слугинскитр им медии. Крепи се и с милиардите откраднати от всички нас.
„Доброто“. което разбрахме днес е, че статуквото се крепи от много малка част от обществото от зависими и закрепостени хора, от корумпетата, калинките и паразитите, които се хранят с трохите под масата на дебелите. Разбрахме и че само свободните граждани и независмите медии могат да се противопоставят на това зло. Бойците и биволите са най-големият кошмар на дебелите. Защото въпреки въпреки всички репресии, въпреки всичките им милиарди и бухалки не могат да ни смачкат. А алтернативата ще се роди в битката.
Продължаваме. Обречени сме да спечелим тази битка. Ще бъде по трудният начин, но това е гаранция, че е верният.

Непосредствената задача, която ни предстои е да стартираме и реализираме инициативата ни за гражданска номинация за кандидатура за главен прокурор! Първа стъпка за разбиване на статуквото на мафията.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА