Г-н Президент, гражданите трябва да избират главният прокурор, а не мафията!

БОЕЦ изпрати писмо до президента Румен Радев, със заявка за среща във връзка с неговата инициатива за сондиране на мнения за процедурата по избор на главен прокурор и по повод обявената от нас идея и кампания за  номинации и избор на ГРАЖДАНСКА КАНДИДАТУРА за главен прокурор на Република България! 

БОЕЦ обявихме тази идея на Конференцията „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА! ЗА ПРАВОТО И СПРАВЕДЛИВОСТТА!“ проведена на 17.04.2019г. от 10.00ч. в хотел „Балкан“ (Шератон) София и организирана от БОЕЦ и инициатива „Правосъдие за всеки“.   Основен лектор на форума бе председателят на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов. Участваха също авторитетни юристи, магистрати, журналисти и общественици със своите позиции и идеи за истинска съдебна реформа.

Това е истинската промяна, истинско разбиване на статуквото и смяна на модела! Гражданите номинират и избират магистрат, който има тяхното доверие и ще защитава интересите на обществото, а не на мафията! Публични и прозрачни номинации, публичен и прозрачен избор! С аргументи, с представяне на кандидатурите, с техните биографии и достойнства, с техните идеи, платформи и заявки! НЕ в хотел „Берлин“, в гаража в Банкня, в ЦУМ, в сараите , или някъде другаде тайно и задкулисно ТОЙ и КОЙ да си го избират! Гражданите в прозрачна и открита процедура избират! И дори сме готови да стигнем още по далеч – промяна на Конституцията и пряк избор на главен прокурор! Това ще разтърси държавата на мафията!

Ще запознаем президента и със сигнала на БОЕЦ до прокуратурата и ИВСС срещу зам. главният прокурор Иван Гешев, който е един от потенциалните кандидати на мафията за мястото на Цацаров. Да пита главният инспектор Точкова, какво се случва с този сигнал! Да питаме и ние президента, дали знае къде е Пеевски и дали знае, че е кандидат за Европейският парламент, след като в нашият не е стъпвал трета година…

Г-н Президент, очакваме отговора ви и дата за среща. Това е тест и лакмус за това, дали намеренията ви са сериозни и чисти, или  сме свидетели на поредните безполезни ПР-ски акции.

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА