КПКОНПИ покри разследването за къщата в Барселона на Бойко Борисов!

Днес се навършва точно половин година от внасянето на сигнала на БОЕЦ до КПКОНПИ по казуса „Къщата в Барселона на Бойко Борисов“! Обявено решение на Комисията няма, а всички законови срокове изтекоха. Има само едно обяснение – Комисията е установила данни за съпричастността на Борисов към схемата с офшорната компания собственик на „Къщата в Барселона“ и нейната стопанка към датата на подаване на сигнала – Борислава Йовчева – мис „Бикини“ за 2006г. , но държи „на трупчета“ разследването.

БОЕЦ внесе сигнал в КПКОНПИ за „Къщата в Барселона“

Припомняме, че на 27.07.2018г. БОЕЦ сезира и испанската прокуратура и посолство за същият казус. Приложихме документи и информация, от които става ясно, че премиера Бойко Борисов е реалният собственик на въпросната къща в Барселона.  Още през януари 2016г. темата за къщата в Барселона на премиера Бойко Борисов бе поставена от съдия Владимира Янева в публикуваните от Биволъ записи, станали известни, като „Яневагейт“

Мълчанието на КПКОНПИ вече може лесно да се обясни с мълчанието на управляващите по разкритията на Биволъ и сигналите на БОЕЦ срещу Палмен Георгиев и Антон Славчев – ръководители на антикорупционната комисия. След избухването на скандала #АпартаментГейт и разкритията за двамата шефове на КПКОНПИ, премиера Борисов поиска само „отпуск’ за Пламен Георгиев, а за Антон  Славчев до момента не е проговорил и дума. Реакцията на Борисов бе провокирана от протеста на БОЕЦ под прозорците на Министерски съвет под надслов „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“! Воден от страховете си, Борисов бе принуден да реагира и поиска Пламен Георгиев – Пацо Терасата да излезе в отпуск. Нито дума за неговото отстраняване! Буда е заложник на собствените си грехове и страхове! Това е олицетворение на кочината в която живеем! ТОЙ си ги избира, за да покриват престъпленията му, а ТЕ богатеят и дебелеят безнаказано, защото ТОЙ им пази гърба!

По време на тези действия на БОЕЦ нито една от парламентарните партии – управляващи и опозиция не реагира на скандала! Напротив, дружно мълчаха и чакаха бурятя да отмине. Срещу нас бяха образувани няколко проверки, включително и от Комисията за лични данни, които ни заплашваха с глоба в размер на милиони! Днес изведнъж разбираме, че БСП са се активирали преизборно по темата, като дори си приписват разследване и документи, които бяха публикувани от анонимна страница във ФБ , която беше закрита! Къде бяхте половин година, неуважаеми другарки и другари от БСП? Спахте ли? Забравихте ли за сигнала на БОЕЦ? Поставянето на тази тема от БСП в този момент обслужва Борисов, защото компрометира казуса поставяйки го в светлината на предизборната помия, която всички партии изливат върху опонентите си. За разлика от тях БОЕЦ сме последователни в действията си и утре ще внесем официално запитване до КПКОНПИ с искане да бъдем уведомени незабавно, като автори на сигнала за резултатите от направената проверка. И ще публикуваме отговора на КОНПИрите!

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА