БОЕЦ: „Дадохме Борисов на прокуратурата! Симулативни сделки и корупция – това е стандарта ГЕРБ!“

БОЕЦ внесе сигнал до прокуратурата и КПКОНПИ срещу премиера Бойко Борисов заради недекларирана къща от 138кв.м. РЗП и симулативна сделка за покупка на съседен до негов имот за символичната цена от 4 евро на квадратен метър. 

И двете събития – сделката и построяването на къщата са се случили по времето, когато Борисов е бил кмет на София! В това си качество той сключва симулативна сделка, с което ощетява Общината с неплатени данъци и такси. Симулативни сделки и корупция – това е „стандарта ГЕРБ“! #АпартаментГейт стигна до своят логичен завършек – осветляването на човека, който от десетилетие стои на върха на държавата, като носител и генеретор на корупция и престъпност в най-уродливи форми. Визираните в сигнала престъпления са наглед несъществени на фона на тоталният грабеж на който Борисов и бандата му са подложили държавата, но и най-покварените и могъщи мафиоти са били арестувани и осъждани за имотни, данъчни и финансови престъпления. Това е един от начините. Другият е – на площадите!

Бойко Борисов

А това, че страната е в предизборна кампания само ни задължава да бъдем още по амбицирани и отговорни в разкриване на престъпленията и лъжите на управляващата ни мафия! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, нито така наречените „патриоти“ са алтернатива! Всички те са си едно – общ ченгеджйиско-мафиотски генезис и общи интереси в грабежа на държавата! Имитират предизборна борба по между си, но заедно бранят статуквото! Нито един от  парламентарно представените мафиотски  кланове не реагира на кампанията на БОЕЦ в издирване на Пеевски, нито на сигнала ни за отстраняване на главният прокурор Цацаров и неговият заместник Гешев! Защото всички ТЕ са част от криминалният модел на задкулисие!

Истинската алтернатива ще се роди в битката! Тези, които имат куража да се изправят в пряк сблъсък срещу мафията и подчинените и институции, те ще имат и правото да поискат и получат доверието на обществото!

Прилагаме текста на сигнала:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, конфликт на интереси, сключване на симулативни сделки,  незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления , укриване на незаконни доходи,  престъпления срещу данъчната система, , деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер извършени от Бойко Методиев Борисов – премиер на Република България.

На 21.05.2019г. разследващият журналист Атанас Чобанов публикува в социалната мрежа Фейсбук свое разследване препечатано и публикувано в няколко електронни издания – Е-вестник, Факти, Евроком и др. От публикуваната информация и документи става ясно,  премиерът Бойко Борисов никога не е декларирал къща в Банкя от 138 кв.м.

Информацията се потвърждава от сателитни снимки в Google Earth и данни от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, между 2007-2008 и 2010 г. От кадрите се вижда, че в имот, собственост на Бойко Методиев Борисов в Банкя, е построена къща с разгъната застроена площ от 138 кв.м. Строежът е в съседен имот на фамилната му къща, закупен от неговият братовчед Радослав Иванов през 2007 г. на символична цена.

Разрешението за строеж номер 200 е получено на 16 октомври 2008 г. от главен архитект на Банкя. Строителната площадка е открита на 07 ноември 2008 г. Строежът е заснет и нанесен в кадастралния план на София на 17 септември 2009 г. По времето, когато Бойко Борисов е вече премиер.

Новият имот получава Акт 16 на 13 октомври 2009 г., когато Бойко Борисов вече е министър-председател.
Според Атанас Чобанов тези документи са публични и са налични в сайта на Столична община.

Прилагаме линк към публикация по темата на сайта „Факти”:

https://fakti.bg/razsledvania/382218-v-imota-na-borisov-v-banka-poniknala-nedeklarirana-kashta

На сателитната снимка въпросната недекларирана къща е оградена с червено.

В имотната декларация на Борисов, подадена през 2010 г. пред Сметната палата за придобитото имущество, получените доходи, дадени обезпечения и направените разходи през предходната календарна година в периода 1 януари – 31 декември 2009 г., такава къща няма.

Къщата я няма и в следващите декларации на Бойко Борисов до последната включително.

От справка на службата по вписвания  става ясно, че през 2007г. Бойко Борисов е придобил парцела  (съседен на друг негов) върху който е построена недекларираната къща от своят братовчед Радослав Венциславов Иванов. Декларираната цена за придобиване на имота е 3496,90 лева за УПИ от 462кв.м. или грубо по 4 евро на квадратен метър, което е поне десетократно занижена цена според нивата на реалните пазарни цени към годината на сделката – 2007г. в конкретният жилищен квартал Банкя. Това е класическа симулативна сделка в нарушение на закона с цел укриване на доходи и неплащане на данъци и такси. По-късно върху този парцел е построена и недекларираната къща. Според нас това е направено с цел да се укрие произхода на средствата, с които е извършен строежа на къщата, вероятно защото не може да се докаже техният законен произход, както и да се избегне плащанетона данъци и такси. Към момента на изграждане на къщата и издаването на необходимите разрешителни и документация Бойко Борисов е бил кмет на Община София. И като кмет на Община София той сключва симулативна сделка за закупуване на имот ощетявайки Община София с неплащане на данъци и такси! БОЕЦ изразяваме и своите съмнения, че Бойко Борисов е злоупотребил със служебното си положение, в качеството на кмет на Община София, за да може да извърши сътветната сделка и получи необходимите разрешителни и докумнети за строеж на къщата от 138 кв.м. , която след това  не е декларирал пред съответните органи. Както и че е бил в конфикт на интереси при издаване на съответните документи за строежа от служители, които се явяват негови подчинени в общинската и районна администрация. БОЕЦ изискваме от прокуратурата да разпореди данъчна ревизия, като физическо лице на Бойко Медоиев Борисов с цел установяване на произхода на средствата за построяването на въпросната къща – 138 кв.м. РЗП. , която не е декларирал пред Сметната палата.

БОЕЦ считаме, че са налице достатъчно данни за извършени престъпления от общ характер от Бойко Методиев Борисов, а именно – корупция, конфликт на интереси, сключване на симулативни сделки,  незаконно забогатяване, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления , укриване на незаконни доходи,  престъпления срещу данъчната система, деклариране на неистински данни пред държавен орган, недеклариране на задължителни по закон обстоятелства, злоупотреба с власт, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу Бойко Борисов в хода на което да се съберат всички факти и обстоятелства с цел установяване на обективната истина.

БОЕЦ изискваме да бъдем уведомени за действията на прокуратурата и за резултатите от нейните действия.

22.05.2019г.       Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Припомняме, че за последният месец това е втори сигнал на БОЕЦ срещу Бойко Борисов, като предишният бе за катастрофата край Своге! БОЕЦ получихме и публикувахме документи и информация от които става ясно, че лично Борисов е бил уведомен за дефектите на пътя край Своге половин година преди катастрофата при която загинаха 20 българи. Въпреки писмата на кмета на Своге (с които разполагаме) в които са приложени протоколи за установени дефекти на пътя за точното място на катастрофата, Борисов и правителството му не предприемат нищо, а „тупат топката“ с цел да изтече гаранцията и да спестят на строителя ТРЕЙС няколко милиона за гаранционни ремонти! Цената за това престъпно бездействие на Борисов е 20 човешки живота! 

БОЕЦ внесе сигнал до ВКП срещу Бойко Борисов за катастрофата край Своге! (документи)

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

БОЕЦ внесе сигнал до ИВСС срещу Сотир Цацаров за неговото отстраняване!

Днес, 22.05.2019г. БОЕЦ внесе сигнали до ВКП, КПКОНПИ и ИВСС срещу главният прокурор Сотир Стефанов Цацаров за извършени от него престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на съдебната власт с искане за неговото отстраняване! 

Прилагаме текст на сигнала до Инспектората към ВСС, сигналите до ВКП (вх. № PRB2019 0164 5971I) и КПКОНПИ са идентични:

ДО : ИНСПЕКТОРАТ КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

 СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

На основание : На основание чл. 54, ал. 1 т.8 от Закона за съдебната власт.

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, симулативни сделки, незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, , престъпления срещу данъчната система, , деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на прокуратурата и съдебната система  извършени от Сотир Стефанов Цацаров – главен прокурор на Република България.

На 19.05.2019г. в сайта Биволъ бе публикувана информация, че след спиране на работата на „Имотен регистър” на 17.05.2019г. и възстановаване на неговата дейност 36 часа по-късно от базата данни е изчезнала информация за имотна сделка на главният прокурор Сотир Цацаров, неговата съпруга и фирма “Калисто Мати” ЕООД, за която Биволъ разкри още преди 7 години, че през 2007 г. е дарила апартамент на Цацаров. Тогава той е най-влиятелният пловдивски съдия, Председател на Окръжния съд. Заради скандала с въпросното “дарение” и кандидатурата на съдия Сотир Цацаров за Главен Прокурор на държавата, Имотният регистър в края на 2012 г. беше подменен със задна дата и сделката беше преформатирана на “покупко-продажба”. Сега отново публичният справочник беше свален, а информацията за  сделката по този имот в самия център на Пловдив  изчезна.

Информацията за сделката беше част от мащабно разследване на Биволъ за имотните сделки и състояние на Цацаров още преди избора му за  главен прокурор през ноември 2012 г. Именно въпросното “дарение” предизвика и безпрецедентната манипулация на Имотния регистър, а Цацаров влезе обяснителен режим по всички медийни канали на властта да обяснява, че нотариалният му акт бил сбъркан. Цацаров показваше тогава някакви листа, но така и не показа пред медиите автентичните документи за имотните си сделки и симулативния им характер. Версията му много напомня подобни обяснения на властимащи сега след разкритията за симулативните придобивки на апартаменти и недвижими имоти станали известни, като аферата „АпартаментГейт”

В публикацията е посочено още:

„Изчезналата сделка “дарение”, която Цацаров обясни като сбъркана “покупко-продажба” е за апартамент от близо 56 кв.м. в самия център на Пловдив на ул. Алеко Константинов 16. Апартаментът върви заедно с избено помещение в сграда с дворно място от 586 кв.м. Дори да приемем, че с 5 г. давност Цацаров е разбрал, че не е бил надарен, а е купил имота, то цената за придобиване е повече от ниска. Имотът е деклариран като придобит на цена 41307 лв., което прави около 378 евро/м2. Цената е поне два пъти по-ниска от актуалната пазарна цена за жилищата в тази част на града през 2007 г. Имотните сделки на семейство Цацарови с “Калисто Мати” обаче не се ограничават само с дарението-продажба. Няколко месеца по-късно, на 17/05/2007 г., Меглена Цацарова придобива ателие от 85 кв. м. на ул. Опълченска 24 в Пловдив, заедно с изба-сутерен и 1/5 идеална част от поземления имот на сградата срещу само…. 470 лв. на кв. м. По същото време имотите в центъра на Пловдив струват средно около 2.5 пъти повече и жилищен имот не може да се купи под 1200 лв. , сочи статистика на популярен сайт за недвижимости. Разликата е повече от драстична.”

В материала на Биволъ се съдържа и допълнителна информация по казуса, както и факсимилета на документи потвържаващи горните твърдения. Прилагаме линк към статията:

https://bivol.bg/cacarov-imoti-1.html?fbclid=IwAR2UqDZHs91s5zaiGcEmVCBy97KPPey63lOCmyMoC_M5c6H0Giu6YIVq6fo

На 21.05.2019г. отново в сайта Биволъ бе публикувана информация за симулативна сделка по придобиване на недвижим имот в с. Св. Константин Става дума за следното:

На 26.11.2018 Сотир и Меглена Цацарови са придобили в Св. Константин еднофамилна вилна сграда с площ по документи 75.00 кв. м. срещу 58 674,9 лв. или еквивалента на 30 000 евро. Разгънатата застроена площ обаче е двойна – 139.75 кв.м. Така вилата, която е съвсем ново строителство, излиза на Цацарови по … 214 евро на кв.м. Данъчната оценка, посочена в нотариалния акт е напълно абсурдната – 22 785,80 лв. В района никъде не може да се намери вила с подобни параметри на цена по-ниска от 60 – 70 000 евро, показа проверка на Биволъ в няколко агенции за недвижими имоти. Съседна до Цацарови вила, но вече довършена и обзаведена, се продава за 75 000 евро. Във вилата на Цацарови още текат довършителни работи, но определено тя не е купена на груб строеж или, както стана популярно след обясненията на Цецка Цачева – на изкоп. Имотът е придобил Акт. 16 на 12.11.2018, няколко дни преди да го купят Цацарови.

Въпросът със симулативните имотни сделки на главния прокурор беше повдигнат от Биволъ и изпратен в нарочен сигнал до ВСС още преди Цацаров да бъде избран през 2012г. на поста главен прокурор. Най-фрапантната от сделките е изповяда на цена 120 пъти по-ниска от реално платените пари. През 2008 г. Меглена Цацарова, която е нотариус, закупила две овощни градини за 119 096 лв. (60 900 Евро) за всеки имот. Но сделката е вписана с материален интерес едва 1000 лв.

Историята придоби публичност, защото заради съдебен спор за имота, Цацарова завежда дело срещу продавачите, за да получи обратно парите си – 121 800 евро. В мотивите на съда по това дело ясно са посочени два мотива да се впише фиктивната сума от 1000 лв.:  1. заплащане на по-ниски такси и 2. желанието на продавачката да скрие истинската цена.!!!

В обяснението си Цацаров е наблегнал на втория мотив – според него това било нормална “симулативна сделка”, защото продавачът така настоявал. Говорене, което е недопустимо за дългогодишен магистрат, Председател на Окръжен съд и настояш Главен прокурор на България.

Не е ясно дали със същия мотив са придобити и два апартамента в Пловдив на симулативни цени. На 17.05.2007 г., Меглена Цацарова придобива от фирмата “Калисто Мати” ателие от 85 кв. м. на ул. Опълченска 24 в Пловдив, заедно с изба-сутерен и 1/5 идеална част от поземления имот на сградата срещу само…. 240 евро на кв. м.

На 19.05.2019г. Биволъ разкри, че в Имотния регистър успешно е замаскирана друга сделка на Цацарови с “Калисто Мати” – апартамент от близо 56 кв.м. в самия център на Пловдив на ул. Алеко Константинов 16. Апартаментът върви заедно с избено помещение в сграда с дворно място от 586 кв.м. Имотът е деклариран като придобит на цена 41 307 лв., което прави около 378 евро/м2. По същото време в центъра на Пловдив не може да се купи имот под 600 евро на кв.м.

Последната сделка първоначално е декларирана като “Дарение”, но след обявяването ѝ от Биволъ експресно е променена на “Покупко-продажба”. Съдията Цацаров обясни, че 5 г. след сделката разбрал, че по погрешка бил надарен, след което внесъл правилните документи в Агенцията по вписванията. В телевизионно интервю той обеща да покаже нотариалния акт, но не го направи.

В специално изявление, публикувано  на сайта на Прокуратурата, Сотир Цацаров обеща да даде публичност на нотариалния акт и се възмути, че материалът за скритото “дарение-продажба” бил подписан с “Биволъ”, което според него не било “доблестно”.

“Биволъ”, както е добре известно не само в България, е колективен псевдоним на разследващите журналисти Асен Йорданов и Атанас Чобанов, които са автори и на този материал. Те  призоваха Цацаров още през 2012 г., преди да стане главен прокурор, да застане пред тях очи в очи на заседание на ВСС и да даде публични обяснения за скандалните си имотни сделки. Тогава той нямаше доблестта и куража да го направи. Цацаров дори се скри и отказа да отговори на техните въпроси по всички възможни начини.

Симулативните сделки за придобиване на жилища или недвижими имоти се правят не защото “така иска продавача”, а с цел пране на пари и прикриване на незаконно придобити доходи, чийто произход е трудно да бъде доказан. Става дума за престъпления – деклариране на неверни данни и отклоняване от плащане на данъци, които Цацаров е извършил заедно със съпругата си през 2007 г. и 2018 г.

Прилагаме линк към публикацията на Биволъ:

https://bivol.bg/cacarov-vila.html?fbclid=IwAR0RSar1NCaag9gF7sxS95Ir8tvg0rXWbfOszyGse-Buc3yd8y72QVxtAZ8

БОЕЦ считаме, че в изнесените и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ материали се съдържат достатъчно данни за действия на главният прокурор уронващи престижа на съдебната система, както и за извършени престъпления от общ характер от Сотир Цацаров, неговата съпруга, както и други неустановени лица, а именно – корупция, деклариране на неистински данни пред държавен орган, сключване и участие в симулативни сделки с цел укриване на данъци и неплащане на дължими такси, злоупотреба с власт с цел прикриване на извършени престъпления, укриване на незаконно придобити доходи, пране на пари и други престъпления от общ характер. Изискваме от ИВСС  да образува проверка  срещу Сотир Стефанов Цацаров в хода на която да бъдат събрани и разследвани всички факти и обстоятелства във връзка с настоящият сигнал и представените в него данни за престъпления от общ характер извършени от него, съпругата му и други неустановени лица участвали, като продавачи или дарители в симулативни сделки и манипулирали данни в Имотният регистър с цел прикриване на извършените престъпления. След устанояването им на основание чл. 129 ал.2 и чл. 129 ал. 3 т. 5 и чл.132а от Конституцията на Република България  изискваме от ИВСС да внесе предложение до пленума на ВСС за освобождаване на Сотир Стефанов Цацаров от заеманият от него пост – главен прокурор.

БОЕЦ изискваме от ИВСС да бъдем информирани за хода на проверката, както и за действията на ИВСС и резултатите от тях.

22.05.2019г.      Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

БОЕЦ сезирахме и  ВКП и КПКОНПИ за извършените от Цацаров престъпления. Ситуацията е следната – БОЕЦ внасяме сигнал срещу Цацаров до прокуратурата на… Цацаров! Това е модела на сталинският тип прокуратура, в който главният прокурор е всевластен  и има статут на недосегаем. Модел изграден и запазен  през десетилетията от управляващата ни мафия, която си избира главните прокурори. Преди дни БОЕЦ внесохме и сигнал до ВКП срещу заместника на Цацаров – Иван Гешев, заради бизнес връзки на жена му със съдружника на главният свидетел по делото „Иванчева-Петрова“  Александър Ваклин. Гешев е назначен за зам. главен прокурор по личното предложение на Цацаров и няма как едно лице, срещу което има сигнал за злоупотреба с власт и конфикт на интереси, да разследва своят началник за същите престъпления. 

БОЕЦ даде Гешев на прокуратурата заради бизнес връзките на жена му със съдружника на Ваклин!

Подобна е ситуацията в КПКОНПИ. Председателят на Комисията Пламен Георгиев е в „дълъг отпуск“ заради разкрития  за недекларирана от него тераса и незаконни строежи върху нея. БОЕЦ и адвокат Николай Хаджигенов внесохме сигнали срещу него и принудихме председателя на антикорупционната комисия да се оттегли поне временно. БОЕЦ внесохме и сигнал срещу заместника на Пламен Георгиев, Антон Славчев за симулативни сделки довели до щети за бюджета и Община София в особенно големи размери. Терасите и балконите на шефовете на КПКОНПИ станаха нарицателни за образа на корумпираните политици и магистрати. 

Да обобщим – цялото ръководство на прокуратурата и КПКОНПИ е уличено в извършването на  тежки криминални престъпления и действия уронващи престижа на съдебната власт. Това е точна снимка на състоянието на държавата и институциите превзети от мафията и пропити от корупция, зависимости и некадърност. Точна снимка на „стабилността“ прокламирана от Бойко Борисов, като стил на неговото мафиотско  управление. Цветан Цветанов, заместник на Борисов в партия ГЕРБ стана първопричина и главен герой в разразилият се #АпартаментГейт , а самият Борисов е обект на разследване по сигнал на БОЕЦ за отговорността му за смъртта на 20 човека загинали при катастрофата край Своге!

Считаме, че целият този модел на мафиотско-прокурорско управление трябва да бъде разграден и изграден на ново, като началото на този процес е отстраняването на Цацаров. 

БОЕЦ вече обавихме, че стартираме процедура по номиниране и избор на ГРАЖДАНСКА КАНДИДАТУРА за главен прокурор. Докато мафията си избира главният прокурор някъде в сараите, в гаража в Банкя, в хотел „Берлин“, или в някой офис в ЦУМ, всеки опит за спарведливост, борба с корупцията или реална съдебна реформа е обречен. Доказано три десетилетия! 

Утре БОЕЦ ще внесем сигнал и до Парламента с искане за започване на процедура по отстраняване на главният прокурор Сотир Цацаров от заеманата от него длъжност! 

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА