Къде е Пеевски? – продължението! Този път измъкване няма!

ДНЕС ВАС се произнесе и отхвърли жалбата на БОЕЦ срещу отказа на ЦИК да провери по същество дали Пеевски живее реално в България и изпълнява условията на Закона, като кандидат за евродепутат. Още вчера по време на съдебното заседание след отказа на съда да уважи искането на адвокат Хаджигенов за издаване на съдебни удостовврения до институциите и външното министерство на ОАЕ, чрез които да се събере информация и да се докаже, че Пеевски живее в Дубай стана ясно и решението на съда. След като самият съд отказва да събира доказателства не може да се очаква  да изисква това от ЦИК! ВАС потвърди позицията на ЦИК, в която дословно се казва: „ЦИК и закона не се интересуват къде фактически живее въпросният кандидат Делян Пеевски, важно е само дали формално изпълнява изискванията на ИК, а това е изпълнено според проверката на ГРАО и той има адресна регистрация в България“!

Това решение е изключително ценно. То ни беше нужно, за да продължим със следващите си стъпки. Първо трябваше да извървим целият институционален път в България, за да можем да продължим и към международните институции, каквото е изискването и практиката. 

Подчертаваме един изключително важен факт, който явно се забравя! Предстоящите избори са ЕВРОПЕЙСКИ и се провеждат по общовалидни ЕВРОПЕЙСКИ правила. Задължителното условие за уседналост, или кандидатите да са живяли поне шест месеца преди изборите на територията на ЕС е изискване, което трябва да бъде спазено реално, а не само формално. Публикуваните от Биволъ полетни данни доказват, че Пеевски е летял десетки пъти през последните две години до Дубай, а от декмври 2018г. няма данни да се е връщал в България. Всички тези полети и престой с месеци в ОАЕ са невъзможни, ако той няма постоянна виза, за което се изисква постоянен адрес в Дубай. Което автоматично означава, че той живее извън територията на ЕС. ВАС И ЦИК отказаха да проверят това! Защото са починени и звисими от задкулисието на Певски и Буда. Доказахме го и го показахме по неоспорим начин!

БОЕЦ обявяваме следващите си стъпки и действия.

ПЪРВО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до АЛДЕ, ЕНП, ПЕС и останалите европейски партии.

ВТОРО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до Европейската комисия и Европейският парламент.

ТРЕТО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до ОССЕ – Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

ЧЕТВЪРТО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до посолствата и правителствата на всички държави членки на ЕС.

Като ще запознаем всички тези международни институции и правителства с отказа на българските институции да проверят къде живее Пеевски и дали участието му в изборите е законно. Както и с биографията на Пеевски, като човек замесен във фалита на КТБ, в приватизацията на „Булгартабак“. Като човек за когото има данни, че е участвал в контрабанда на цигари и амфетамини за Сирия и Ирак през Турция. И то контрабанда по канали свързани и финасиращи Ислямска държава. Като човека сочен заедно с Борисов за създател на модела #КОЙ. Като човека олицетворяващ мафията, статуквото и задкулисието в България!

И продължаваме.

ПЕТО – Ще заведем дело в Страсбург за отаз от правосъдие, заради отказа на ВАС и ЦИК да извършат реална проверка и да съберат доказателства по сигнала на БОЕЦ за уседналостта на Пеевски.

ШЕСТО – Ще внесем сигнал в прокуратурата срещу Пеевски за изготвяне на документ с неверни данни заради попълнената от него Декларация, като кандидат депутат, че живее последните 6 месеца в България или друга страна членка на ЕС.

И НЕ на последно място и без никаква ирония – ще изпратим писма до Мюфтийството и Св. Синод да ги питаме жив ли е Пеевски. Не е шега. Въпроса жив ли е Пеевски се задава все по силно и ще потърсим и този отговор. За мафиоти българите са гласували много пъти, но за призраци все още не.

И последно, ще попитаме и Арменският поп къде живее Пеевски. За да сме сигурни,че  сме направили всичко възможно и сем изчерпали всички възможности..

БОЕЦ винаги водим битките си до край. Този път залога е огромен и той не е само участието на Пеевски в изборите. Залога е в шанса, който това ни дава да разобличим и покажем на европейско ниво реалността в България и превзетата от мафията държава и институции. Да го покажем на европейските граждани, институции, правителства  и избиратели и да предизвикаме тяхната реакция. Защото избраните в България евродепутати ще участват във взимането на решения касаещи всички европейски граждани! А за разлика от нашето общество, което свикна със свинщините на нашите управници, европейските избиратели и данъкоплатци все още са запазили своите инстинкти и реакции! Ще се възплозваме от този шанс максимално! 

Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА