БОЕЦ пита Светия Синод и Главното мюфтийство ЖИВ ли е Пеевски. (документ)

БОЕЦ внесохме официални писма до Светия Синод и Главното мюфтийство със следният текст:

ДО : СВЕТИЯ СИНОД НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА

ГЛАВНОТО МЮФТИЙСТВО

 

                                                ЗАПИТВАНЕ

от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

 

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО И ВАШИ ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВА, Г-Н ГЛАВЕН МЮФТИЯ,

 

От повече от година и половина членовете на Гражданско движение БОЕЦ издирват и правят опити да се срещнат с депутата Делян Славчев Пеевски. Същият е в неизвестност за нас, гражданите, а в момента е и кандидат на предстоящите избори за Европейски парламент. Изразихме своите съмнения и пред Централната избирателна комисия, че г-н Пеевски не живее в страната, но както ЦИК, така и Върховният административен съд отказаха да проверят местонахождението на Делян Пеевски.

През последните дни много граждани и наши съратници изразиха съмнения, че г-н Пеевски може да не е сред живите. Душите ни са тревожни, защото българските граждани много пъти са гласували за престъпници, измамници и всякакви недостойни люде, но никога до сега не са гласували за призрак, а това би било грях пред Бога и Демокрацията.

Най-смирено Ви молим да ни отговорите, дали сте извършвали погребални ритуали за българският (или Дубайски) гражданин Делян Славчев Пеевски. Да ни отговорите жив ли е Пеевски?

Дата:10.05.2019г.  Георги Георгиев–Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

ВАС отказа да провери дали Пеевски живее в страната, а самият той не се яви на делото, след като бе редовно призован. ЦИК също отказа да провери къде живее Пеевски и дали отговаря на изискванията на закона да е живял поне шест месеца преди изборите в България или друга страна членка на ЕС. БОЕЦ в продължение на почти две години не можем да открием Пеевски, като го търсихме в хотел „Берлин“, централата на ДПС и парламента. Никой не е виждал Пеевски от 19.04.2017г. след учредяването на 44-то Народно събрание. Той не е стъпил нито веднъж на работното си място. Не се появи и на откриването на предизборната кампания на ДПС, като той е втори в листата им.

Напълно резонно започнаха да се появяват и съмнения жив ли е Пеевски?!  БОЕЦ обявихме, че продължаваме с действията си по казуса „Пеевски“ в шест стъпки, като ще сезираме АЛДЕ, ЕНП, ПЕС,  редица европейски институции и посолствата на държавите членки на ЕС. До дни действията ни ще бъдат факт, като ще отразяваме публично всяка наша стъпка.

Преди това чакаме отговора на БПЦ и мюфтийството ЖИВ ли е Пеевски?

Резултат с изображение за главният мюфтия и патриарха

Продължаваме!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Пореден шеф на ДФЗ на прицела на БОЕЦ! ПОРОЖАНОВ – ОСТАВКА!

Днес БОЕЦ внесохме  сигнал до прокуратурата и КПКОНПИ срещу Атидже Алиева-Вели – заместник изпълнителен директор на ДФЗ с ресор прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) , включително мерки 311 И 312  за къщи за гости. 

и пета в листата на партия ДПС за предстоящите европейски избори.

Според информация публикувана от сайта за разследваща журналистика „Биволъ“ , бащата на Атидже Алиева-Вели е закупил апартамент през 2015 г. от 164 кв. м. плюс гараж от 30 кв. м. в луксозна кооперация в квартал Манастирски ливади за 215 000 лева. Сделката е симулативна, защото по това време реалната цена на жилищата в района е поне с 50% по-висока. Но по важното е, от къде  Байрям Алиев – бащата на Алиева-Вели разполага с такава сума, след като никога не е имал фирми, не е работил на скъпо платена длъжност, не е продавал имоти и не е взел ипотечен кредит. Майката на Атидже е работила като учителка в Борино, което също не предполага наличието на големи доходи. Според източници на Биволъ, апартаментът в Манастирски ливади се използва от Атидже Алиева-Вели, а родителите ѝ си живеят в Борино. Такава информация липсва в декларацията на зам.-шефката на ДФЗ, макар че по закон трябва да бъде упомената ако отговаря на фактическото положение на нещата. Може да се направят обосновани предположения, че покупката на апартамента е с пари на дъщерята, но сделката е сключена от името на родителите, за да се избегне осветляването на истинският собственик, деклариране на придобитият имот и доказване на доходите. Укриването на доходи и симулативните сделки с цел пране на пари и неплащане на данъци са престъпления!

Изискваме от прокуратурата  и проверка за неизпълнение на служебните задължения и престъпление срещу финансовите интереси на ЕС, за злоупотребата с европейски средства за изграждане на къщи за гости по ПРСР и отговорността на длъжностните лица – Атидже Алиева-Вели , Румен Порожанов, Янаки Червеняков (бивш директор в ДФЗ , за който Биволъ разкриха, че има къща за гости на името на тъща му) и други неустановени лица. БОЕЦ изразяваме своите съмнения, че  Атидже Алиева-Вели , Румен Порожанов и Янаки Червеняков  в сговор с други лица са изградили Организирана престъпна група за източване на европейски средства и  прикриване на тези престъпления. БОЕЦ изискваме да бъдем уведомени за предприетите от прокуратурата действия и за хода и резултатите от извършената проверка.

Преди седмица друга шефка в ДФЗ подаде оставка след разкрития на Биволъ, които показаха нейни връзки със скандала с къщите за гости, заради който скандал и бившият зам. министър на икономиката Александър Манолев подаде оставка и му бяха повдигнати обвинения!

На 02.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал и срещу министър Порожанов за корупция, неизпълнение на служебните задължения и престъпления срещу финансовите интереси на ЕС. Пет дни по-късно  Специализарианата прокуратура образува проверка. По време на двата мандата на Порожанов, като шеф на ДФЗ се реализират огромна част от измамните схеми с източване на европейските фондове за земеделие , включително и ПРСР и строежа на стотици “къщи за тъщи“ лично с неговият подпис. Порожанов все още е на своят пост, а Борисов продължава да го пази, за да замита следите и да се опитат да запазят престъпната си власт! 

Бащата на шефката на къщите за гости купил луксозен апартамент в София с неясни доходи

#АпартаментГейт и скандала с къщите за гости показаха тотално прогнилият образ на управляващата ни мафия. Зверска корупция, наглост и самозабравяне довели управляващите ни мутри, ченгета и мафиоти до пълна деградация и израждане, до загуба на съвест и морал. Разкритията на биволите и акциите и сигналите на БОЕЦ отварят очите на слепите и заспалите и принуждават институциите да реагират, а отзвука от тези скандали стигна и до Брюксел и международните медии и институции.

Продължаваме!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#ОставкаПорожанов

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

Масово връчване на призовки от ГД БОП на членове на БОЕЦ!

Ден след делото срещу ЦИК по казуса „Пеевски“ и два дни след като прокуратурата образува проверка по сигнала на БОЕЦ срещу министър Порожанов, последваха серия от призовки от ГД БОП срещу членове на БОЕЦ. Освен на Георги Георгиев – председател на Сдружението (втора призовка за последните няколко дни), днес призовки са връчени и на Георги Карамфилов и Венелин Иванов – учредители и членове на Управителния съвет на БОЕЦ. 

Призовките не съдържат задължителните атрибути – в какво качество се призовават лицата, както и не е спазен законовият срок за връчване. Обичайно.

Пеевски е в Дубай, но духът му е обладал всички служби и институции в България. След всяка акция, протест и сигнал на БОЕЦ следват ответни удари. Призовки, запори, дела, разпити, ревизии. Посегнаха дори на децата и семействата ни. Минахме през целият ченгеджийски апарат и арсенал на дебелите. И във всички тези техни действия прозира едно, прозира СТРАХ! Страхът от Истината, от справедливостта, от възмездието, от наказанието! Страхът, че въпреки всички удари и репресии не могат да ни смачкат! Страхът от пробуждането на гражданското общество!

Показахме и доказахме, че Пеевски не живее в България и незаконно е включен в листата на ДПС за евроизборите. Биволъ публикуваха полетни данни от които е видно, че Пеевски живее в Дубай, а от декември миналата година няма данни да се е връщал в България! Внесохме сигнали в прокуратурата, КПКОНПИ, ИВСС и Парламента срещу Цветанов, Борисов, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Каракачанов, Порожанов  и Георги Ушев, които разтърсиха кочината на Буда, Пеевски и Цацаров! Излязохме на протест под прозорците на Борисов и яйца и домати летяха към министерски съвет с призиви и скандирания „УБИЙЦИ“, „ОСТАВКА“ „СЪД И ЗАТВОР“, „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ и „ЛУСТРАЦИЯ“! И това само за последният един месец. И продължаваме. Не могат да ни спрат. Защото каузата ни е чиста, защото знаем точно какво искаме и как да го постигнем и защото бойците, биволите и непримиримте ставаме все повече по силни! Пеевски, Борисов, Цветанов, Цацаров и бандата им се борят и треперят за кожите си, борят се да запазят престъпната си власт, за да продължат грабежа и да си осигурят безнаказаност за престъпленията. А ние се борим за Истината, за справедливост и възмездие. За свобода и нормален живот в нормална държава. Гражданите се борим да си върнем държавата от лапите на мафията. Обречени сме да спечелим тази битка. И ударите срещу нас само ни амбицират още повече! Както вече обявихме продължаваме битката по казуса „Пеевски“ в шест стъпки до европейските и други международни институции! Едновеременно с всички останали битки срещу мафията превзела държавата ни!

Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА